Xian Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2012 http://e1207.hizliresim.com/z/c/9m8cn.jpg Bu nasıl açıklanır bilmiyorum kararı siz verin yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Tamamen saçmalık böyle şeyler yaparak sadece müslümanlığın adını kirletiyorlar.Ama yapılmaması gereken bir hata daha var.Sırf bu insanlar böyle saçma sapan şeyler yapıyor diye müslümanlık böyle sananlar var.Bu cahiller dini yanlış yaşıyor diye din yanlış mı oluyor affedersin? Ayrıca bunu ilginç ve komik başlığı altında açmışsın ama konunun amacının o olduğunu hiç sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bana ilginç geldi. Hayatınızda kaç kez böle bir pankart gördünüz sorarım size ? Paylaşmak için daha iyi bir bölüm gösterir misiniz o halde madem yanlış yere açtım konuyu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ben yanlış yere açtınız demedim.Vermek istediğiniz mesaj ilginçliği veya komikliği ile ilgili değil dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Tamam zaten ben de konunun içeriini ilginç buldum dedim. Siz öyle bulmamışınız belli ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 İlginçten çok komik bence. Komik olan pankart değil bu insanların bizimle aynı oksijeni yakıyor olması... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bizlerle de paylaşıp acı acı da olsa gülümsettiğin için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bence de komik yani. Türban üstü peruk yahuuu Türban üstü Söyleme bir bakar mısınız Pilav üstü der gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Millet nasıl sapıtcağını şaştı Türban üstü peruk nedir yavv Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 İstiyorlarsa yapsınlar kimseyi ilgilendirmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yapmasınlar demiyoruz, yalnızca tam anlamıyla acınası bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.