cancanan Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 F.ALTAYLI' DAN Çerez tabağı teoremi-1 Galatasaray Lisesi'nden bir arkadaşım hâlâ evlenemedi. Geçenlerde "Yeter artık.Evlen de çoluk çocuk sahibi ol" dedim. Aşağıdaki teoriyi aktardı: Bir kuruyemiş tabağı kalabalık bir grubun önüne geldiği zaman sırasıyla önce antepfıstıkları, ardından bademler, fındıklar gider. En sona beyaz ve sarı leblebiler kalır. Eğer belli bir yaşa kadar evlenmemişsen de durum farklı olmaz. Ya kalan leblebiler ve ayçekirdekleri ile idare edersin, ya da olur ya bir fıstık bulurum diye tabağı karıştırır durursun.. Çerez tabağı - 2 Geçen hafta bir türlü evlenemeyen bir arkadaşımın, ileri yaşta evlenmekle, çerez tabağı arasındaki benzerliği anlatan görüşlerini aktarmıştım. Bu yazı üzerine, bazı okurlarımdan eklemeler geldi. Ben tabakta en sona kalanların sarı ve beyazleblebiler olduğunu yazmıştım.Mektep arkadaşım Merih Tüzün şöyle yazmış: "Sevgili Fatih, aynı tabakta ucu açılmamış kabuklu şam fıstıkları da kalır. Herkes bir eller, bakar ama kimse açmaya cesaret edemez, tabağa geri bırakır. Onlara ulaşmak cesaret ister. Dişine güveneceksin kıracaksın ki, içinde gizlediği lezzete ulaşabilesin. Ama risklidir, dişini kırabilirsin." Merih haklı.. Şairin dediği gibi: "Daha ne güzellikler vardı derinlerde. Bazen korktuk.. Bazen gücümüz yetmedi." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 güzelmiş ama konuyu yanlış yere açmışsın herhalde paylaşım için teşkür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 ne biliyim, uygun bi yer bulamadım. biraz keyiflenelim diye buraya açtım. idare etceeniz artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 fatih altaylı ile fikirlerimiz çoğu zaman uyuşmasa da severim keratayı.sivri zekasına hayranım. güzel paylaşım thanks.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 çok iyi bu ya hatta süper çok güldüm, gerçekten de doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 müthiş ya =)) ama doğruluğundan emin değilim=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 güzelmiş:)teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2009 :D güzeldi , teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.