Jump to content

Bir kaç soru, biraz yardım :)

MuazK

Önerilen Mesajlar

Ben uzun zamandır sitedeki yazıları okuyorum, neredeyse her gün siteye giriyorum.Gerek kendi bilgisayarımdan gerek arkadaşlarımın, ailemin.Büyü ve wiccan uygulamaları hakkında baya bir bilgi edindim sayenizde.Biliyorum bu yardım başlıklarından da hoşlanmıyorsunuz ancak ben soracaklarımı nasıl aratırım onu bilemedim.Benim olayım şu ; ben müslümanım ve büyü taraftarı değilim (ancak büyü kültürü beni derinden etkiler, hep meraklı olmuşumdur.Bu yüzden buradayım :)) Dinim bana büyüyü öğrenmeme izin veriyor ancak kullanmama izin vermiyor.Yanlış bilmiyorsam tılsım bozma, büyü kırma ve korunma hariç.Bu yüzden bende pratik korunma büyüleri öğrenmek istiyorum.Ayrıca kendimi ve evimi de arındırmak konusunda ısrarlıyım.Bunun dışında, garip tılsımlara kolyelere ilgim var ben bir kolye alıp onu kutsasam enerji aktarsam ne biliyim sitede gördüğüm bir kaç tekniği kullansam bu büyü kavramına girer mi ?Başka bir olay şu, odaklanmamı ve enerjimi kullanmak istiyorum, sanırım bunun için meditasyon önereceksiniz ki ara sıra yapıyorum.Düzene koymaya çalışsam da başarılı olamadım şimdiye kadar.Arada yatağıma uzanıp gözlerimi kapatıp hiç bir şey düşünmemeye, bazen nefesime odaklanmaya, bazende açtığım pagan/ dinlendirici müziklere odaklanmaya çalışıyorum.Genellikle 5-10 dk kadar meditasyon yaptığım oluyor.Dikkatimi meditasyon anında çok toparlayamıyorum.Bu konuda önerileriniz nedir ? Birde, son günlerde sitede cinler demonlar çok konuşuldu ve açıkçası ürktüm.Onlardan korunma yollarım var mı acaba ? Çok yazdım ama son olarak, element kontrol etmek mümkün mü ve mümkünse bu gene büyü anlamına mı gelir.Benim bildiğim değil ama, siz daha iyi bilirsiniz.Ben kendimi genel olarak hava elementine yakın hissediyorum ki yaptığım testler ve karakterim havanın özelliklerine uygun.Bu aralar element konusu kafama dank edince arada sırada rüzgarı hissetmeye yönlendirmeye çalışıyorum ancak daha açık bir gelişme, işaret yok.Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 - İslam dini saydığınız şeyler hariç büyü kullanılmasına izin vermez. Kara büyü vs.

2 - Sitede yığınla korunma, kutsanma, mekanı koruma kutsama gibi başlıklarla yöntemler var. Onları denemenizi öneririm. Çeşitli eşyaları kutsayıp korunmanız için kullanmak, takmak vs. islama göre yasak değildir.

3 - Odaklanma için meditasyonu kesinlikle aksatma ve bir düzene koy. Düzen bozukluğu için önce bedeninin dinlenme zaman aralığını bul. kendini kasma bu konuda. ayrıca o müzikleri dinlemeniz filan da dikkat bozukluğuna neden olabilir.

4 - Elementinizi bulmak için ne türk bir ritüel yaptınız ki ?

Sanırım alacağınız daha çok yol var, Işık sízínle olsun.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Açıkçası ritüel denir mi bilmiyorum.Bir kaç farklı yöntem denedim.

1) Öncesinde bir 10 dakika kadar meditasyon yaptım ondan sonra, evin en az kullanılan en pozitif noktasına gittim ve gözlerimi kapatarak havanın etrafımda dolandığını imgeledim.

2) Aynı şekilde evin aynı yerinde bir süre meditasyon yaptım ardından 5-6 tane mum yaktım ve masaya koyup geriden hava yoluyla söndürmeye en azından hareket ettirmeye çalıştım.

3) Rüzgarlı günlerde doğayla iç içe olan, orman gibi yerlerde imgeleme yapıp havayı hissetmeye çalıştım.

Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Açıkçası ritüel denir mi bilmiyorum.Bir kaç farklı yöntem denedim.

1) Öncesinde bir 10 dakika kadar meditasyon yaptım ondan sonra, evin en az kullanılan en pozitif noktasına gittim ve gözlerimi kapatarak havanın etrafımda dolandığını imgeledim.

2) Aynı şekilde evin aynı yerinde bir süre meditasyon yaptım ardından 5-6 tane mum yaktım ve masaya koyup geriden hava yoluyla söndürmeye en azından hareket ettirmeye çalıştım.

3) Rüzgarlı günlerde doğayla iç içe olan, orman gibi yerlerde imgeleme yapıp havayı hissetmeye çalıştım.

Teşekkürler :)

Başka bir elemente yatkınsanız bunu öğrenmelisiniz. şu ritüeli deneyebilirsiniz :

http://www.gnoxis.com/elementlerle-butunlesme-ayini-37581.html

http://www.gnoxis.com/4-element-testi-37413.html

http://www.gnoxis.com/elementler-ve-kontrolu-25980.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu yüzden bende pratik korunma büyüleri öğrenmek istiyorum.Ayrıca kendimi ve evimi de arındırmak konusunda ısrarlıyım.Bunun dışında, garip tılsımlara kolyelere ilgim var ben bir kolye alıp onu kutsasam enerji aktarsam ne biliyim sitede gördüğüm bir kaç tekniği kullansam bu büyü kavramına girer mi ?

size bir önerim var witchcraft başlıklarını baştan tekrar okuyun çünkü pek anladığınızı sanmıyorum. (Wicca ayrıca bir dindir, wicca olursanız islamiyet'ten çıkmanız gerekiyor bunu da dipnot olarak belirteyim.)

Bir imama gidip oruç için pazarlık yapabilir misiniz? Azıcık su içsem, ağzımı çalkalayıp tükürsem, bir tadımlık alsam orucum bozulur mu diye gidip sorar mısınız? Sizin yaptığınız şu an tam anlamıyla bu =) Onu yapsam, bunu yapmasam günah olur mu.. .böyle birşey yok. Ya büyünün içine girersin ya girmezsin bu kadar :) Korunma'da yapsan voodoo da büyü büyüdür... İslamiyet genel anlamda korunmadan hepsine dair büyüleri yasaklar (genel görüş budur), zira islamiyet'e göre sen bilincini Allah'a teslim edip sadece ona sığınmalısındır.... Yine de büyü kültürü kaçınılmaz olduğu için islamiyet'in içerisine de girmiştir.

Bize göre büyü enerjiyi yönlendirmedir. Yaratıcı'ya dua etmekle, birini lanetlemek veya birini şifalandırmak büyünün aynı prensiplerine göre işler. Sadece teknikleri ve malzemeleri farklıdır ve tabi ki geri dönüşleri... Cadılıkta bu şekilde pazarlık yapamazsın, hem karanlığını hem aydınlığnı kabul etmen gerekir, yeri gelirse birini lanetlemeyi de deneyimlemek durumunda kalabilirsin. Onu bırak eninde sonunda tanrı ve tarnıçalara yöneldiğinde islami inancına ne olacak? (Paganizme giriş yapmadan cadılıkta ilerlemek pek olası değil.)

O yüzden boşver kardeşim sen cadılığı, müslüman mısın git havass'ı araştır, havass üzerinden büyü yap. Hem havasscılar "biz büyü yapmıyoruz, etkili dua yapıyoruz" diye kendilerini kandırmayı çok seviyorlar, sende havassa girerek büyünün alasını yapıp "biz büyü yapmıyoruz" diye kendini kandırabilirsin =)

Çok yazdım ama son olarak, element kontrol etmek mümkün mü ve mümkünse bu gene büyü anlamına mı gelir.

Evet büyüdür, hepsi büyüdür. Element invokasyonu yani çağırımı deriz ki çağırıların hepsi doğal olarak büyü sınıfı altında geçer. Çünkü orada gelen bir bilinç mevcuttur. Biz elementleri kontrol etmeye çalışmaz, onlara sayhı duyar ve onlar aracılığıyla doğayla olan irtibatımızı güçlendiririz. Aynı zamanda kendi içimizdeki elementsel denkliği geliştiririz.

Alınma ama gerçekten bu tür mesajlar artık oldukça saçma geliyor =) Bu sorduğunuz sorular kiliseye gidip namaz kılmaya veya budist tapınağında iftar açmaya benziyor. Müslümansan amenna inancına saygımız sonsuz ama inancının sana sunduğu yolda git. Ne islamiyeti cadılığa ne cadılığı islamiyete uydurmaya çalış, böyle yapmaya çalışırsan ne bir müslüman ne bir cadı olabilirsin :) İslamiyet içinde de bahsettiğim gibi büyü pratikleri var (havass), böyle bir ilimde kendine yol çizebilirsin. Cadılık yolu ise paganizmle içli dışlıdır. Altar da dahi tanrı ve tanrıça çağırımı yaparız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz bakındım, büyü ilmi öğrenmek ve büyü bozmak helal görülüyor.Element kontrolünü, korunmayı bilemiyorum ama büyü bozmak yasak değil İslamda.

işte paradoks burada başlıyor zaten... =) Büyü bozmak içinde "büyü" yapıyorsun. Zira büyüyü zaten büyüyle bozabilirsin. Bizler için bilmem ne suresinin bilmem kaç kere okunması da büyü dahilindedir. Kaldı ki büyü sadece büyü bozarak cadı olamazsın, büyü pratiği yapmadan büyü öğrenmek ise zaten manasızdır. (Büyü pratik bir süreçtir, büyü hakkında binlerce kitap oku büyü ypamadan gerçek doğasını keşfedemezsin.)

Dediğim gibi sürekli diken üstünde şunu yapsam günah mı , bunu yapsam sevap mı o helal mi bu haram mı diye dolaşmak senin iç huzurunu bozacaktır. İç huzurunun bozuk olması da zaten yapacağın çalışmaların veriminin düşmesine sebebiyet verecektir. İlk başta tam olarak ruhunun sesi seni hangi yola çağırıyor onu dinlemeni tavsiye ederim. dediğim gibi müslmansan ona göre bir ekolde ilerle...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...