Jump to content

Arka Arkaya Kabus

Pandora Poe

Önerilen Mesajlar

Dün rüyamda tam sayısını hatırlamıyorum ama birkaç iri siyah köpek(sanırım labradordu) bana doğru geldi saldırıcak gibi oldular havladıklarında uyandım çok korktum ama tam ayılamadım da su içip geri yattım ve yine bi kabus gördüm. Burgaz adada evdeydim (ama uyanınca fark ettim orası ada da değildi bizim ev de değildi) kocaman bi terası ve kapısı vardı. bi de görüntüsünü hatırlamadığım ama çok korktuğum bi yaratık(şu an bildiğim tek özelliği çok hızlı olması) vardı. terasta sürekli kurtarmam gereken bir şeyler oluyodu(yavru kedi, anahtar vb.) kapıyı kapatamıyodum. canavarla karşı karşıya geldiğimi hatırlıyorum ama canavarı hatırlamıyorum(rüyamda da hatırlamadım) ve 9 yaşındaki kardeşimi kaçırdı babamlara söyleyememiştim korkudan epey bi nası kurtarıcam diye düşünüp dışarda dolaşmıştım(hatta sanırım bana yardım edicek ekipman alıyodum hatırlamıyorum sonra babamların yanında buldum kendimi. hastaneye benziyodu orası ama rüyamda okuldu ve kardeşim de ordaydı. sonra babama söyledim nasıl oldu diye cevap verdi ama hatırlamıyorum. sonra telefonumda çalan müziğin ve 2 gündür oynadığım dans oyununun azizliğine uğradım arkadaşlarımla dizilmiş şarkı söylüyoduk ve uyandım. arka arkaya 2 kabus görünce de haliyle korkudan uyumaya devam edemedim. sizce bunların anlamı ne?

Normalde bu şekilde kabuslar görmem o yüzden çok etkilendim biri yardımcı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...