Locked Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2012 Çok güldüm ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 "Baktım kötü kötü bakıyor döverdim heralde" "Karşındaki uzaylı küfür etsen ne olacak ki" Ahahahahahaha yarıldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 nasıl buluyolar kafayı ahahaha :DD süper... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Öldüm gülmekten adamın en son gülüşü yıktı geçti 'ıhahahaha' 'Gel bir orta köy şarap yapalım' diyen insanlar var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.