timelord31 Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2012 merhaba abiler ablalar ben 14 yaşındayım ve uyandığımda sadece 2 saniyelik gözüm kapalı etrafı görebiliyorum bi kere odaklandım 4 saniye oldu ama herzaman yapamıyorum bunu 2-3 ayda bir oluyor yardım edin bazen gece uyanıyorum ve etrafı görüyorum beyaz ışıklar geçiyor 2sn görebiliyorum ve hemen çarşafın altına saklanıyorum korkudan nedir bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 kardesim öncelikle iyi günler korkmana gerek yok eyer görünüm sonrası bir uyanma söz konusuysa lucid dream + astral seyahat fakat uyanma söz konusu degil ise durugörü diyebiliriz saygılar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Aynisi bana da oluyor. Hatta baska bir baslik altinda konuyu Nevermore'a da sormustum. Ben de lucid mi, astral mi ya da tamamen farkli birsey mi bilemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuuu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Dostum , uyandığımda diyorsun ama insan uyandığında ilk başta gözlerini açar benim bildiğim , sendeki durum beyin yanılgısı olabilir diye düşünüyorum , ama bakmadan görebilmekte çok güzel bi his olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Ben de senin yaşlarındayken yapabiliyordum Sen benim gibi olma, devam ettir bu olayı kendini geliştirmeye çalış. Ha ben de çok büyük değilim senden 16 yaşındayım anlayacağın çabuk kayboluyor bu tür yetenekler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 abilerini dinle bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 kardesim öncelikle iyi günler korkmana gerek yok eyer görünüm sonrası bir uyanma söz konusuysa lucid dream + astral seyahat fakat uyanma söz konusu degil ise durugörü diyebiliriz saygılar Lusid dream astral seyahat mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Lusid dream astral seyahat mi ? evet nevermore kardeşim saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Exai Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 hoke herşeyi paranormalite çerçevesinde değerlendiriyorsun, uykuya dalma problemide olabilir ya da anlık değişimi çok yavaştır boşuna korkutma çocugu ayrıca lucid dream; rüyanı net hatırlama, rüyadayken farkında olma bilinç açıklığına deniyordu sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 site paranormal üzerine olunca öyle değerlendirmesi olağan tabi haliyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yaşin ufak ama sen yinede bir doktora görün göz tansiyonu olabilir...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 ben beyinin yanilgisi diye dusunuyorum hemen metafizige falan yormayalim, duru goru olucagini da sanmiyorum astral yada lusidde bende beyin algilamasi ile ilgili bi sorundur sonucta her zaman olan bisey degilmis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Gördüğümüz her şey gözlerimizi kapattıktan 1-2 saniye sonrasına kadar görülebilir çünkü bu görüntüler yansıma olarak kalır. Banada oluyordu bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 bu normal bir olay ve herkeste olur.. endişelenmene gerek yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Vallahi korkulacak birşey yok.Bazıları açıkken bile göremiyor.Öyle olsan daha mı iyiydi Boşver 1-0 öndesin. Ve gözlerim kapalı iken diyorsun.Göz kapaklarını kontrol et.Belki kapalı değildir sen öyle sanıyorsundur.Zaman zaman oluyor böyle şeyler.Mesela havasız,oksijensiz ortamlarda beynin uyur.Yere düşecekmişsin gibi olur destek alma ihtiyacı hissedersin.Bilimsel olarak tam karşılığını henüz bilmiyorum : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ne 1-0 önde olma durumu ne başka bir şey. İnsan gözünü kapattıktan yaklaşık 1 saniye sonraya kadar son gördüğü görüntüyü muhafaza eder. Bu nedenle çevreyi "görüyormuş" gibi oluruz ancak gördüğümüz şey bir fotoğraf karesinden başka bir şey değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Ne 1-0 önde olma durumu ne başka bir şey. İnsan gözünü kapattıktan yaklaşık 1 saniye sonraya kadar son gördüğü görüntüyü muhafaza eder. Bu nedenle çevreyi "görüyormuş" gibi oluruz ancak gördüğümüz şey bir fotoğraf karesinden başka bir şey değildir. Ben şakayla karışık yazdım tabiki dediğiniz doğru.Bulunduğumuz ortamı biliyorsak gözlerimiz kapalıyken de izleyebiliriz zaten canlanır kafamızda.Yol da da öyledir.Eğer o yolu biliyorsak virajlarda dönerken dönüş anını görebiliriz rahatça.Benim öyle oluyor.Arasıra deniyorum.Çünkü sabah işe giderken gözler kapalı oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yanlış anlamayın lütfen, size karşı "sert bir çıkış" değildi yazdıklarım. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Yanlış anlamayın lütfen, size karşı "sert bir çıkış" değildi yazdıklarım. Öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Ortada bir sert çıkış yok zaten Eğer öyle olsaydı mesajıma yansıtırdım sorun yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 banda benzeri oluyor... ben gözlerimi kapattığımda koltuklar ,vazolar neyse işte herşey gözlerimin önünde oluyor...bazen daireler görüyorum... o yüzden de uyumakta güçlük çekiyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Nesnelere bakıp gözünü kapayınca o nesneleri bi kaç saniyeligine görüyosun bu kadar herkeste olan bişey bu endişelenecek bişey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.