Fuuu Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2012 Merhaba arkadaşlar, bu müzik türünün adını tam olarak bilmiyorum ama genelde Computer Hardware Musics olarak geçiyo, ve klipte hiçbir ses efekti yoktur, klipleri sırayla mutlaka izlemenizi tavsiye ederim ilk klip çok hoşunuza gidicek --------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 çok hoş ya güzel ..oscilloscope a bayıldım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuuu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sanırsam atari oyunları için bestelenen müzikler bu cihazdan (Oscilloscope) dan çıkmaymış , biraz araştırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lelolu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sanırsam atari oyunları için bestelenen müzikler bu cihazdan (Oscilloscope) dan çıkmaymış , biraz araştırdım yaa öyle olsada bi chiptune la karşılaştırınca benzerlik çok çok az düzeyde yani bu chiptune değil bence başka bi katagori elektro desem değil chiptune desem değil melez olabilir bkz:arabesk rap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 osiloskop çok iyi cidden sinüsoidal dalga da farklı bir hava katmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Beyler bu elektronik alatlerin çalişirken cıkardiği seslerle oluşdurulan ve ritim katılan bir müzikdir bunu araba aksamları içinde yapmişlardi kapi gicirtisi motor sesi firen sesi gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.