Jump to content

Hayatınızda Duymadığınız ve Görmediğiniz Bi Tür!...

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaşlar, bu müzik türünün adını tam olarak bilmiyorum ama genelde Computer Hardware Musics olarak geçiyo, ve klipte hiçbir ses efekti yoktur, klipleri sırayla mutlaka izlemenizi tavsiye ederim :) ilk klip çok hoşunuza gidicek :)

---------

Yanıtlama zamanı:

Sanırsam atari oyunları için bestelenen müzikler bu cihazdan (Oscilloscope) dan çıkmaymış , biraz araştırdım :)

Yanıtlama zamanı:
Sanırsam atari oyunları için bestelenen müzikler bu cihazdan (Oscilloscope) dan çıkmaymış , biraz araştırdım :)

yaa öyle olsada bi chiptune la karşılaştırınca benzerlik çok çok az düzeyde

yani bu chiptune değil bence başka bi katagori elektro desem değil chiptune desem değil melez olabilir

bkz:arabesk rap

Yanıtlama zamanı:

Beyler bu elektronik alatlerin çalişirken cıkardiği seslerle oluşdurulan ve ritim katılan bir müzikdir bunu araba aksamları içinde yapmişlardi kapi gicirtisi motor sesi firen sesi gibi

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...