mescalin Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 Ana giriş sayfasından forum kategorilerine ulaşabilirsiniz ve eğer bu kategoride yeni konu eklemek istiyorsanız "Yeni Konu" butonuna basmanı yeterlidir,, Bastınız bu butona ve karşınıza sol tarafında tıklanabilir mimikler olan bir metin kutucuğu çıktı bu kutucukta örneğin bir yazı yazdınız ve kalın büyük ve farklı renkte gözükmesini istiyorsunuz, bunun için kelimemiz "maji123456" olsun, "maji123456" yı mouse umuz yardımı ile tamamını seçtikten sonra (kelimenin üzerine tıklayıp sürükleyerek) içine yazı yazdığımız kutucuğun ustundeki butonlar yardımı ile yazı tipi kalınlık, büyüklük, alt çizgi, renk, gibi ayarları yapabilirsiniz, unutmayın bu butonlar sadece seçili kelime için geçerlidir.. Peki gelelim link nasıl eklersiniz, Aynı metin editörü kutusunun üstünde mavi dünya resiminin önünde bir zincir görürsünüz, bu butona tıkladığınızda karşınıza bir kutucuk açılır ve buraya vermek istediğiniz linkin adresini girersiniz, ardından karşınıza ikinci bir kutucuk çıkar bu ise bu linkin forumda nasıl görünmesini istediğinizi belirtir, örneğin buradan ulaşabilirsiniz yazarsanız ikinci kutucuğa "buradan ulaşabilirsiniz" yazısı link olarak gözükür.. Resim nasıl eklerim: eğer bir web sayfasından direk link verecek iseniz dünya resminin iki yanındaki ağaç resmine tıklar iseniz karşınıza bir kutucuk açılır, buraya görünmesini istediğiniz resimin adresini yazarsanız resim mesajınızda gözükecektir.. Yazımı nasıl ortalarım: Yine ortalamak veya benzeri bir işlem için metin seçilir ve seçili metin kutucuğunun sağ üst köşesinde bulunan yardımcılar ile ortalanır Konuya cevap verirken bunları nasıl kullanabilirim: Bu editörü konuya cevap yazarken kullanmak için hızlı cevapla yerine cevapla butonu kullanılmalıdır, cevapla butonuna basıldığında aynı yeni konu açarken karşımıza gelen gelişmiş metin editörü gelecektir.. Alıntı nasıl yapılır: Alıntı yapmak için kişinin yazısının altında bulunan tırnak işaretli alıntı yazısına tıklar iseniz bu kişiden alıntı yaparak yazı yazabilirsiniz.. Diğer + - işaretli alınti ise birden çok kişiden alınrı yapmaya yarar, alıntı yapmak istediğiniz kişileri işaretler sora cevapla butonuna basarsanız bu kişilerden alıntı yapılmış olarak metin editörü karşınıza çıkar. Kitap vs. alıntı nasıl yapılır: Metin editöründe ağaç resminin yanındaki konuşma baloncuğu metin seçili iken tıklanır ise bu bölümü farklı bir renkte kutucuk içinde alıntı olarak gösterir.. şimdilik bukadar arkadaşlar, tatilde olduğumdan bir arkadaşa yazdığım özel mesajı buraya da gönderdim bu konuyu daha derli toplu resimli falan bir şekilde hazırlayacağım fakat şuan tatildeyim bildiğiniz gibi, pek zaman bulamıyorum, sizin de merak ettikleriniz var ise sorarsanız anlatımda bu konulara öncelik veririz.. teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ben hala düzgünce resim ekleyemiyorum.sorun çıkıyor hep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(mescalin @ 24 08 2006, 14:29 ) 5075[/snapback] Ana giriş sayfasından forum kategorilerine ulaşabilirsiniz ve eğer bu kategoride yeni konu eklemek istiyorsanız "Yeni Konu" butonuna basmanı yeterlidir,, Bastınız bu butona ve karşınıza sol tarafında tıklanabilir mimikler olan bir metin kutucuğu çıktı bu kutucukta örneğin bir yazı yazdınız ve kalın büyük ve farklı renkte gözükmesini istiyorsunuz, bunun için kelimemiz "maji123456" olsun, "maji123456" yı mouse umuz yardımı ile tamamını seçtikten sonra (kelimenin üzerine tıklayıp sürükleyerek) içine yazı yazdığımız kutucuğun ustundeki butonlar yardımı ile yazı tipi kalınlık, büyüklük, alt çizgi, renk, gibi ayarları yapabilirsiniz, unutmayın bu butonlar sadece seçili kelime için geçerlidir.. teşekkürler [/b] aaa...bu maji ismi buraya ne zaman gelmiş.... yoksa maji hacker mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 şu resim eklemeyi hala yapamıyorum yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(duygu @ 5 09 2006, 12:51 ) 8148[/snapback] şu resim eklemeyi hala yapamıyorum yaaa [/b] resmi nereye ekleyemediğini halen anlamış deilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(duygu @ 5 09 2006, 12:51 ) 8148[/snapback] şu resim eklemeyi hala yapamıyorum yaaa [/b] imza kısmına resim eklemeye çalışıyorsan resim ekle diyorsun... ekleyeceğin resim internet ortamında ise..resmin sağ tıklayıp özelliklerinden http:// adresini kopyalayıp paneldeki resim ekle dediğinde açılan yere yapıştırıyorsun... bu kadar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 hayır imza değil.normal resim.ben http://www.imageshack.us tan upload ediyorum sonra linki siteye koyuyorum.işte böyle yapınca sadece link çıkıyor.resim direkt görünmüyor.işte bunu soruyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(duygu @ 5 09 2006, 13:10 ) 8164[/snapback] hayır imza değil.normal resim.ben http://www.imageshack.us tan upload ediyorum sonra linki siteye koyuyorum.işte böyle yapınca sadece link çıkıyor.resim direkt görünmüyor.işte bunu soruyorum. [/b] bak şimdi....konuya resim eklemek için....image us taki lınk alanında görünen kısmı kopyaladın...böylece bu siteye upload ettiğin resmin linki artık elinde... o linki cevap yazarken üst panelde görünen yeşil ağaç resmine tıklayıp açılan alana yapıştırdığında....resim görünür....http://www.meteor.gov.tr/2003/tahminanaliz/Guntr0.Gif gibi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 hıı.o linki o pencereye koycaz yaniii... sağol anladım oğuz.ben de hiçbişey yapmadan siteye koyuyorum yaaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(duygu @ 5 09 2006, 15:15 ) 8253[/snapback] hıı.o linki o pencereye koycaz yaniii... sağol anladım oğuz.ben de hiçbişey yapmadan siteye koyuyorum yaaa. [/b] rica ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 neden ağlıyorsun?çok mu üzdüm seni? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 yok duygulandı. bak bnede duygulandım şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 selam acemi üye oluyorum heralde bende valla ilk defa bi forma üye oldum ona göre yardım etceksiniz artık bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 pek acemi sayılmazsın aslında üye olup mesaj yazmayı başaramayan arkadaşları da biliyoruz bir problem veya merak ettiğini bir şey olursa ister foruma yazarak ister özel mesaj ile yöneticilerden yardım isteyebilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 ben yönetici olmasamda bende yardım edebilirimm ouzdamı yasaklandıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 tamam eğer merak ettiğim veya yardıma ihtiyaç duyduğumda paçanıza yapışıcam siz sölediniz banane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pleiades Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 forumun başka skin çeşidi varmı acaba ben bulamadım yoksa tek bir skin üzerinemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Benim değerlendirmek istediğim mesajlara sadece (+)karma verebiliyorum? (-) karma vermem mümkün değil midir, eğer (-) değerlendirme verebiliyorsam bunu nasıl yapıyorum? Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 terazinin üzerine tıkladıktan sonra karşına gelen seçeneklerden eksi karma vermek istediğini işaretleyip değerlendire basarsan -karma olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 iyide uzun zamandır öyle bir seçenek yok mistik.Önceden vardı ama şimdi teraziye tıkladığında sadece (+)karma vermke istiyorum seçeneği var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 ben şu an bakıyorum eksi seçeneği var, isterseniz deneyeyim birinizin üzerinde sonra telafi ederiz:D şaka bir yana cidden ben de hala görünüyor o seçenek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 ben de uzun zamandır yok.mescalin'e duyrulur.yalnız böyle şeyler de hep beni buluyor galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 bende de o seçenek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 aslında farklı skinlrde var ama genelde tek tasarım kullanmayı tercih ediyorum. - karma olayına gelince ise, bu seçeneği kapattık çünkü uygunsuz kullanılıyordu. Canı sıkılan hoşlanmayan alakasız mesajlara - karma verip duruyordu biz de kaldırdık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Verdiğin bilgi için sağolasın mescalin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.