Jinweirdo Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2012 Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.... Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Bazen rüyalarımda halkça adı Cin olarak bilimem, bedensiz varlıkları görüyorum ve bana sürekli kötü şeyler yapıyorular... Korkutuyorlar, eziyet ediyorlar vs vs... Bir kaç arkadaşım "rüyanın etkisidir" dedi ama ben anlam veremiyorum. Bilinç altı desem, onlarla ilgili bir düşünce yokken oluyor genelde bu olay... Eper korkutuyor bu rüylar beni. Belki yazacağınız yorumlar daha fazla korkutacak ama yapacak birşey yok... Yorumlarınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke3333 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 kardesim öncelikle geçmiş olsun kötü cin musallat olmuş rüya ile seni korkutmaya çalışıyor dikkat et saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Şimdi psikolojik de olabilir, paranormal de olabilir. Buna bizim değil senin karar vermen gerekiyor. Kendi dini inancına göre dua, korunma ritüeli vs. uygulayarak korunabilirsin. Kötü varlıkları kovmakla ilgili bir ritüel biliyorum istersen özel mesajdan da ulaşabilirsin bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke3333 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 merhaba kardeşim çözüm yolumuz olarak dualarla başlamayı ve öyle bir varlıgın olmadıgını düsünmeliyiz saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 tamamen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum. eskiden adını duymaktan bile korkardım. ne kadar çok düşünürsen o kadar çok rüyalarında görürsün. bence yeni uğraşlar edinmeli ve kafanı başka şeylerle meşgul etmelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jinweirdo Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 merhaba kardeşim çözüm yolumuz olarak dualarla başlamayı ve öyle bir varlıgın olmadıgını düsünmeliyiz saygılar Teşekkür ederim, ama inançlı biri değilim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 senin başına gelenlerde pişmiş tavugun başına gelmiyor,birisi gelir sen bira içerken dini kitap satmaya çalışır sonra kadın gıcık olur gözleriyle bardak kırar,sonra bi bakmışşsın rüyanca cinler işkence ediyor.. yazdıklarını fıkra gibi okuyorum iyi geliyor:D saygılar kardeşim:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jinweirdo Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 senin başına gelenlerde pişmiş tavugun başına gelmiyor,birisi gelir sen bira içerken dini kitap satmaya çalışır sonra kadın gıcık olur gözleriyle bardak kırar,sonra bi bakmışşsın rüyanca cinler işkence ediyor.. yazdıklarını fıkra gibi okuyorum iyi geliyor:D saygılar kardeşim:D:D:D:D Seni eğlendire biliyorum ya ne mutlu bana Venüs adamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Hoke hep kötü düşünüyon ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.