talat99 Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 merhaba arkadaşlar telekinezide bilinmesi gereken önemli noktalar oldugunu söylemek için burdayım telekinezide ilk olarak bir eşyayı hareket ettirmek ile başlamak gerek nedeni ise beyniniz bu orantıya alıştıktan sonra siz istemeseniz bile bazı eşyalar hareket edecektir 5 yıllık telekinezi deneyimimde ilk başlarda bende böyle bir şeyle karşılaşmıştım fakat kendi yöntemimi kendim yaratıp yoluma devam ettigimde istemeden eşyaları hareket ettiriyordum buda güzel bir şey olsa gerek sizlere tavsiyem ilk olarak beyin gücünüzü geliştirmek bu gelişim ise psişik yetenege olumlu yonde katkıda bulunacaktır 1-beyin gücü geliştirmek 2-eşya uçurmak 3-element seçimi 4-telekinezi ve telekinezinin alt dalları bunları yapmanız sizin telekineziyi anlamanız ve başka dallara atlamanızda yardımcı olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 merhaba arkadaşlar telekinezide bilinmesi gereken önemli noktalar oldugunu söylemek için burdayım telekinezide ilk olarak bir eşyayı hareket ettirmek ile başlamak gerek nedeni ise beyniniz bu orantıya alıştıktan sonra siz istemeseniz bile bazı eşyalar hareket edecektir 5 yıllık telekinezi deneyimimde ilk başlarda bende böyle bir şeyle karşılaşmıştım fakat kendi yöntemimi kendim yaratıp yoluma devam ettigimde istemeden eşyaları hareket ettiriyordum buda güzel bir şey olsa gerek sizlere tavsiyem ilk olarak beyin gücünüzü geliştirmek bu gelişim ise psişik yetenege olumlu yonde katkıda bulunacaktır 1-beyin gücü geliştirmek 2-eşya uçurmak 3-element seçimi 4-telekinezi ve telekinezinin alt dalları bunları yapmanız sizin telekineziyi anlamanız ve başka dallara atlamanızda yardımcı olacaktır Paylaşım için yaşadığın sabırsızlığı anlıyorum. Ama eğer paylaştığın bir şeyin gerçekten tutulmasını beğenilmesini istiyorsan daha çok özen göstermelisin paylaştıklarına. Paylaştığın yazılara şöyle bir baktığımda çoğu yazmak için yazılmış özen gösterilmemiş yazılar. Daha dikkatli lütfen... İyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.