necropolis Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Merhabalar...Yepyeni bir konuyla karşınızdayım. Şu ana kadar enerji topları hakkında çok yazıldı, çok bahsedildi. Ama bu bitmek bilmeyen ve sınırı olmayan bir konu Bu yazımda sizlere kendi kullandığım Enerji Topu oluşturma ve fırlatma egzersizlerini vereceğim. Umarım işinize yarayacak bir konu olur... ENERJİ TOPU OLUŞTURMAK Evet... İlk dersimizle başlayalım. Çoğu kişinin sandığının aksine enerji topu oluşturmak göründüğünden kolaydır. İlk enerji topunu oluşturan birisi hemen etrafa fırlatıp cisimleri düşüreceğini uçuracağını zanneder. Fakat bu yanlıştır. Bu etkileri yapabilmek için öncelikle enerji topu oluşturmada gerçekten ustalaşmak gerekir. Şimdi size kendi yöntemimi adım adım yazacağım... 1 - Öncelikle iki elimizi birbirine hızlıca sürtüyoruz. Elimiz ekstrem sıcaklığa ulaşana kadar yapıyoruz bunu. 2 - Sonra zaman kaybetmeden elimizi psi-ball konumuna getiriyoruz. 3 - İki elimizin arasında gidip gelen bir enerji akımı imaje ediyoruz. 4 - Bu enerji akımını hissedebildikten sonra enerji akımının yavaşladığını ve iki elimizin ortasında bir top formuna büründüğünü imaje ediyoruz. Ve enerji topumuz hazır. 10 saniyeden kısa sürede enerji topunu oluşturabilir hale gelince diğer egzersize geçin. ENERJİ TOPUNU FIRLATMAK Evet... İlk egzersizi başarıyla tamamladınız ve artık 10 saniyeden kısa sürede enerji topunuzu oluşturabiliyorsunuz. Tabi ki bu enerji topunu kullanmazsanız bir anlamı olmaz. Enerji topunuzu oluşturunca hemen bir cisme fırlatmayın. İlk önce onu gerçekten oluşturup oluşturmadığınızı kontrol etmek için iki eliniz arasında geçirmeyi deneyin. Sağ elinizden sol elinize, sol elinizden sağ elinize geçirin. Hatta bunda ilerledikten sonra havaya fırlatıp havada yakalamayı deneyin. Havada yakalamayı başardıktan sonra kendinize bir partner bulun ve partnerinizle enerji topu yakalama çalışmaları yapın. Siz atın o yakalasın o atsın siz yakalayın. ENERJİ TOPU İLE CİSİMLERE ETKİ ETMEK Evet... Geldik o can alıcı noktaya. Şimdi ilk egzersiz olarak avizeyi sallandırmayı deneyeceğiz. Avize yerine telekinezi alıştırmalarındaki sarkaç yöntemi de olur. Hiç farketmez. Yeter ki havaya asılı sallanması kolay bir obje olsun. Enerji topunuzu oluşturun ve onunla biraz oynayın iki eliniz arasında. Topu hissettikten sonra (BURASI ÖNEMLİ) topu bir enerji topu gibi değil de bakkaldan aldığımız o zıplayan toplar gibi düşünün. Cisme fırlatın ve cisme çarpan topun yerden sekerek size geri döndüğünü düşünün. Seken topu havadayken yakalayın ve tekrar atın. Bu egzersizi ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi sonuç alırsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize iyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Buna çalışacağım sağ ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 dragon ball izlediğim yıllar geldi aklıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azuerk91 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 yapamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MysticWitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Sonra zaman kaybetmeden elimizi psi-ball konumuna getiriyoruz. Derken ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 (düzenlendi) Sonra zaman kaybetmeden elimizi psi-ball konumuna getiriyoruz. Derken ? Google görsellere psiball konumu yazarsanız bulabilrsiniz Temmuz 27, 2012 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qktq Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 arkadaşlar 3 gecedir birer saat psi-ball yapmaya çalışıyorum. Ellerimin arasından geçen enerjiyi hissedebiliyorum fakat topu imaje edemiyorum yardımm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Anlatımdan çok kolay olduğu düşünülüyo ? yane 3 4 saatimi versem olay tamam gibi ? Yada açıklamarın yeterli değil . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 arkadaşlar 3 gecedir birer saat psi-ball yapmaya çalışıyorum. Ellerimin arasından geçen enerjiyi hissedebiliyorum fakat topu imaje edemiyorum yardımm ellerinin arasınde bir top imaj et veya hava baloncuğu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Anlatımdan çok kolay olduğu düşünülüyo ? yane 3 4 saatimi versem olay tamam gibi ? Yada açıklamarın yeterli değil . 3-4 saatte olacak olay değil ve açıklama da yeterli. Ve enerji topumuz hazır. 10 saniyeden kısa sürede enerji topunu oluşturabilir hale gelince diğer egzersize geçin. 10 saniyeden kısa sürede oluşturmak büyük ilerleme ister yaklaşık 3 - 4 gün sürer --------- arkadaşlar 3 gecedir birer saat psi-ball yapmaya çalışıyorum. Ellerimin arasından geçen enerjiyi hissedebiliyorum fakat topu imaje edemiyorum yardımm Ellerinin arasından geçen enerjiyi bir noktaya odakla. Orda enerji birleşsin ve psi-ballı oluştursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feelingblack Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 denicem bunu --------- ya o değil de biz bu topun oluştuğunu nasıl anlayacağız ben göremiyorum hiçbirşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 denicem bunu --------- ya o değil de biz bu topun oluştuğunu nasıl anlayacağız ben göremiyorum hiçbirşey Topu hissetmen gerek. Ellerin arasında gezdir bi sıcaklık yada soğukluk gidip geliyosa olmuştur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chosniel1 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 bir kitapta rastlamıştım ellerimizi sıktığımızda enerji birikir açtığımızda da istediğimiz yere gidermiş onun gibi sanırsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 bir kitapta rastlamıştım ellerimizi sıktığımızda enerji birikir açtığımızda da istediğimiz yere gidermiş onun gibi sanırsam Aynen..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 gittikçe elimde topu büyütüyorum, çok kuvvetli bir basınç hissediyorum ama büyütmekle kalıyorum. atmaya çalıştığımda ya da ellerimin yerini değiştirince o güç yavaş yavaş zayıflayıp bitiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 2-3 seneye yakındır parapsikoloji hakkında araştırmalar yapıyorum ,eskiden ailemin paranormal varlıklarla ilgili bir takım ilişkilerinin olması beni bu konuda araştırma yapmaya itmişti . Artık araştırma yapmaktansa uygulamaya geçmeye karar verdim çalışmalara başladıktan sonra deneyimlerimi aktarıcam , başarana kadar vazgeçmek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rocshard01 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 garip yaparsam o eski zamanlardaki düşük notlu karne veren hocaların kafasına atarım heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kobra ugur Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 eskiden arkadaşlar psi ball falan derdi hemen orayı terk ederdim. Ne saçma şeyler ne alakası var diye düşünürüdüm. Böyle şeyler ancak mortal kombat falan oyunlarda olur dedim. Ama bi kaç yerde de gördüğüm gibi arkadaşlar yok renk veremiyorum yok fırlatamıyorum deyince.... bende merak sardım ve öğrenmek istiyorum... bu yazılanları uyguladım. ellerimi ateş gibi olana kadar sürttüm ve hiçbirşey beceremedim.. eğer öğreten olursa minnettar kalırım şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 ben aslında ortada bir enerji topu oldugunu düşünmüyorum.Bu bence manyetik alanları hissetmeye başlamakla alakalı.Ortada bir top oluştugunu düşünmüyorum daha çok artı ve eksi kutupların çekimini hissetmeye başlıyor insan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Şimdi star tv'de yapıyorlar şimdi.Hülya ablamda da varmış yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 he ya ne güldüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Hülya'nın yapabileceğini sanmıyorum çünkü orada bir usta vardı,o da yönlendirmiş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 şu lanet dünyada nie kolay bişey yok dostuum!!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Missconjurer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 arkadaşlar ben denedim. sol elimden sağ elime geçirmeye çalıştıgımda gerçekten farkedilir bi sıcaklık sağ elime geçmiş oluyor fakat havaya fırlatıp tutma aşamasında sanırım tutamadım çünkü o sıcaklık şuan elime gelmiyor. havaya attıgımda elime düştüğünü mü imajine edeceğim yoksa gerçekten onun oldugu bölgeye mi elimi götürüp düşmesini bekleyeceğim orada takıldım ? topu sola atıyorum düşeceği nokta biraz belirsiz oluyor mesela. umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 sağ elimden sol elime geçirirken elim bir elim soğuyo normalmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.