AurorA Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2012 http://img341.imageshack.us/img341/5342/1594311.jpg Amerikan Starz kanalı, 8 bölümlük iddialı bir mini dizi yayınladı: The Pillars of The Earth Aynı isimli romandan uyarlanan dizinin başrollerinde Ian McShane, Donald Sutherland, Rufus Sewell, Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor. 12. yüzyıl İngilteresi'ndeki dini anlaşmazlıkları ve güç savaşlarını ele alan mini dizi, Starz'ın basın bülteninde "iyi ve kötünün, ihanet ve entrikanın, şiddet ve güzelliğin destanı; savaşın arka planındaki duygusal ve heyecan dolu hikaye" diye tanımlanmış. Ken Follett'in 1989'da yayınlanan, dünya genelinde 14 milyondan fazla satan, 30 farklı dile çevrilmiş, 12. yüzyıl İngiltere'sinde bir katedral inşaatını ele alan kitabı, ülkemizde Bir Katedralin Öyküsü ismiyle yayınlanmıştı. Kitabın 40 milyon dolarlık TV uyarlamasını, ödüllü yönetmen Sergio Mimica-Gezzan yönetmiş. Mini dizinin çekimleri Macaristan ve Avusturya'da gerçekleştirilmiş. ded --------- Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi... Sitede bu başlığı bulamadığıma şaşırdım hatta... Uzun zaman önce izlemiştim. Sanırım kısa süre içinde tekrar izleyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2012 şimdi bunu izleyeceğim 2 bölüm sonra legend of the seeker hadi bakim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 12. yüzyılda başlayan kilise baskılarının halka nasıl yansıdığı konusunda son derece muhteşem bir dizi. Dizi hiç bir baskı altında kalınmadan son derece açıklayıcı ve etkileyici bir biçimde yapılmış. Bir rahibin yeni sürgün edildiği kasabada yapmaya çalıştığı kilise için yardım aldığı insanlar ve onların karşısında çıkarlarını korumaya çalışan bir piskopos. Tavsiye edebileceğim bir dizi. Ancak tek kötü yanı kısa sürmesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Çok beğenerek izlemiştim bu diziyi. Herkese tavsiye ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pleiades Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 çok güzel bir diziydi bu tarz tarihi filmleri seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.