legolas Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 wing tsun jet kundo kick box 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Bruce Lee yolundan gitmek isterdim yani Jeet Kune do. İşine yarar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 ben jet kundo isterdim şahsen. ama kick box daha çok işe yarar gibi. jet kundo öğrenmek zor olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 tek diyeceğim wing tsun jet kundo falan hikaye Kick Box Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Biber gazı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Biber gazı. knk zaten yanımda 2 NATO biber gazıyla geziyorum yani, bana göre kişisel savunma sadece kavga teknikleri yada diğer ekipmanlarla olmaz hem elektroşok cihazı, biber gazı vs. hemde dövüş sporlarından en az birini bilmek gerek bence. tam defance kişisel savunma her yönden olmalı bu benim fikrim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 O zmn ninjitsu iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Wing tsun bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 O zmn ninjitsu iyidir :D:D knk elektrikli jopmu satın alsam naapsam genelde kick box'un sokakta çok işe yaradığını duymuştum. ama wing tsun kick box kadar iyi diyorlar. ikisi arasında gidip geliyorum genelde. zaten jet kundo öğrenmek okadar kolay olmadığı için onu direk eledim. kick box diğerlerine göre hem daha kolay öğreniliyor hemde sokakta daha faydalı gibi duruyor.1 hafta içinde ikisinden bireine başlayacam. hala net bi karar veremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Judo ya git en temizi vurma yok atıp tutuon adamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 judoyuda düşünmüştüm bi ara. knk adama önce biber gazını sıkıp sonrada şok cihazımla horon teptiririm :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Sana tavsiyem ilk önce akrobatik hareketleri öğren // Kendini esnet,dönen tekme vs. // daha sonra Bir kaç judo hareketi öğren ve son olarak Kick Box yada Muay Thai'e git. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 tavsiye için teşekkürler. ama ben birazzcık kiloluyum o yüzden fazla hızlı ve esnek olabileceğimi zannetmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Önemli değil bunları yaparken biraz vucüt geliştirme yap yağlarını yakarsın,eğer çalışırsan 3 ay gibi bi süreçte kendini koruyabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 O zmn baleye başla beyblade gibi dönmeye basladıktan sonra diğer aşamaları konusuruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 kendimi bale yaparken hayal ediyorum çok komiğim :rofl: kick box başlayım en iyisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Ben sana benim dediklerimi öneririm gayet güzel bir dövüşçü olursun // Haber izlemeye gidiyorum konuya bakamayabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 izle knk haber izlemek iyidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Hızlı koşmayı öğren, bundan iyi savunma yok:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Anneler sizi daha iyi koruyanı bulamazsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
The Giz Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2022 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2022 wing tsun, jeet kundo fln sokakta hiç bi işe yaramaz. Filmlerde ki gibi olmuyor öyle. Kick boks + guresi hakkiyla 2 3 sene yapmis biri hepsini cok rahat indirir. Kavga 2 saniye surer. Uzakdogu savas sanatlarinin felsefesini severim ama ne yazik ki orda gosterdikleri gibi sokakta yumrugu kesemezsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.