necropolis Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2012 Merhaba arkadaşlar... Yeni bir yazı ile karşınızdayım.Umarım işinize yarar. ATMOKİNEZİ NEDİR? Atmokinezi psişik tesirle atmosfer olaylarını kontrol etme gücüdür. Yağmur yağdırabilir fırtına çıkarabilir bulut oluşturabilir bulutları dağıtabilirsiniz. TEKNİKLER Öncelikle basit bir teknik olan bulut dağıtmayla başlayalım. Öncelikle bir enerji topu oluşturabilmeniz lazım. Enerji topunu oluşturunca onu bir lazer ışını formuna sokun. Lazer ışını dediysem hani şu bikaç kilometre öteye gidebilen lazer oyuncakları var ya onlardan işte. Bu ışının üstünde bir düğme düşünün. Bu düğmeye bastığınızda lazer çalışsın. Lazer değdiği her bulutu ayırsın. Sonra bu lazerle bir bulutu nişan alıp ateş edin. Bulut Oluşturma Bu teknik için Aerokinezi bilgisi gerekmektedir. Önce açık havaya çıkın ve bulutsuz bir bölgeye bakın gökyüzünde. Gözlerinizi kapatın ve etraftaki gaz moleküllerinin birleşip bir bulut oluşturduğunu imaje edin. Mümkün olduğunca inandırıcı yapın. Yeterli bulduğunuzda gözlerinizi açın ve bulutunuza bakın. Yağmur Yağdırma Bu yöntemi ilk iki yöntemi yaptıktan sonra deneyin. Kapalı alanda da olabilirsiniz farketmez. Gözlerinizi kapatın ve gökyüzündeki tüm bulutların birleşip tek bir bulut oluşturduğunu imaje edin. Sonra bu bulutun siyahlaştığını ve yağmur yağdırdığını imaje edin. Yağmurun sesini de duymaya çalışın. Mümkün olduğu kadar gerçekçi imaje edin adeta yaşayın o yağmuru. Sesi duymakta zorlanıyorsanız yağmur sesi de açabilirsiniz farketmez. İlk denemede olması düşük bir ihtimal. Yapamazsanız üzülmeyin sonra tekrar deneyin. Yöntemler şimdilik bu kadar. Umarım işinize yarar. İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Güzel daha çok konu paylaş yapamıyorum ama okumak hoşuma gidiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Güzel daha çok konu paylaş yapamıyorum ama okumak hoşuma gidiyo Mümkünatları görmek insanı mutlu ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2012 Hani Ritüel denen şeyden yapcaktın!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hawkeye Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 vay be varmış böyle teknikler peki yağdırdık yağmuru diyelim ne kadar süre yağar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Baş kısmını okudum fakat saçma geldi :/ ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kriston Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Hadi söylemeyeyim diyorum ama mutlak nem bağıl nem maximum nem denen bazı terimler var. Adamlar bunları boşuna bulmuş demekki, zira bir kişi çıkıpta kafasına göre yağmur yağdırabilecek. (Yanlış anlaşılmasın ne ateistim nede muhafazakarım)Daha bilmediğim şeylerin yüceliğinin farkındayım ama bir insanın bu boyuttaki doğa olaylarına böylesine basit bir şekilde hükmetmesini kolayca yadsıyabilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch of Air Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Hadi söylemeyeyim diyorum ama mutlak nem bağıl nem maximum nem denen bazı terimler var. Adamlar bunları boşuna bulmuş demekki, zira bir kişi çıkıpta kafasına göre yağmur yağdırabilecek. (Yanlış anlaşılmasın ne ateistim nede muhafazakarım)Daha bilmediğim şeylerin yüceliğinin farkındayım ama bir insanın bu boyuttaki doğa olaylarına böylesine basit bir şekilde hükmetmesini kolayca yadsıyabilirim... Elbette bir insan doğa olaylarına basitçe hükmedemez. Bu tekniklerin altında yoğun meditasyon,ruhsal güç,bilgi ve enerji yatar ve ancak yıllar alabilecek bir çalışma sonucu böyle sonuçlara ulaşabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Tabi ki bu benim fikrim ama sadece düşünce gücüyle havaya etki edilebileceğini düşünmüyorum. Ne kadar efsanevi olsa da Cadıların İncili'ndeki "Diana Yağmurları ve Yıldızları Nasıl Yarattı" bölümünde bile Diana sadece düşünüp yapmıyor. Bir eylem sonucu olmalı, tetikleyen bir enerji olmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.