Demon Hunter Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 27, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 hahahha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Ya kurtarirdimda uyumam lazim 2 saat beklese dunya olmami ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 herkes mehdi zaten küçükken dünyayı kurtaran kahraman çizgifilmleri çook izliyoruz ondan oluyor bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 herkes mehdi zaten küçükken dünyayı kurtaran kahraman çizgifilmleri çook izliyoruz ondan oluyor bunlar. Hasan mezarcıya danışalım bence baksana adam mehdiyim diyor. ya ben süperman yayından kaldırılsın dedim dedim bana inanmadılar yıllar geçti ve bak ne oldu şimdi? çizgifilmlerin insanlar üzerindeki kötü etkileri herkes kendini "seçilmiş kişi zannediyor" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bak bana benziyor mu? Abi ne manyak insanlar var ya. Nasıl güldüm öyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bal knk guclerimizi birlestirip dunyayi kurtaralim hadi hadi gnoxis verin ellerinizi guclerimizi birlestirirsek bunu yapabiliriz :rofl: hayy hayyyu amca bak git hasan mezarci mehdiler savasıyor diye oyun kuracam hasan vs bu adam dunyayi kiyametten kyrtaracakmis cubbeli ahmet hocayida getirin o olmadan olmaz telekinezi yaparak dunyaya dusecek olan meteorlari engelleyelim hadi mehdiiiiiiiiiiiiiii abilerimizde gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Kanka adamın atarı ne komikti ya.. Bak bana benziyor mu diyor ya. Etraftakilerde şaşırmış olacak hayret içinde ''aaaa adama bak,helal olsun valla''dercesine sesler çıkartıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 The mehdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 The Imam.. :D Aklıma o geldi de.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Ben üzülüyorum bu tarz şeyleri izleyince... Türkiye'de aklı başında adam kalmamış... O kadar çok var ki bunlardan. Beni gülümseten tek şey amcanın dişlerinin çıkması oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 bak bakam bana benziyormu birde kitap yazmış o.O asdfghjkl valla ağlancak halimize gülüyoruz aynen dişin çıkışı komik oldu mehdinin dişide bende varım burada dedi asdfghjk töbe töbe allah sonumuzu hayırlı etsin:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Betty Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Büyük bir heyecandan bisleri rnahrurn bırakıcak olan kişidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.