aliipek Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZH2dm5qS8wY&feature=player_embed ded [video=youtube;H9YvpNsj-3s]http://www.youtube.com/watch?v=H9YvpNsj-3s son videodada çoğu doğum hatası olan çift kafalı canlılar ve farklı canlılar var efsane olan yaratıklarda var ne kadar gerçekdir bilinmez sizinle paylaşmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Bende yeni türler bulundu sanıyordum:confused:. çoğu maket gösterilenlerin. ama 2.videodaki balinaya benziyor. gerçekte bu kadar büyük bir canlı olsa şimdiye çoktan duyardık diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 plastik makyaj türür şeyler ve bilgisayar üzeri yapılan bazı şeyler olduğu sürece emin olamayız ama kesin olurdu haberimiz çoğu doğum hatası zaten çift kafalı olamalrı belgeseldede gösterilmişti o canlılar efsanemi gerçekmi programında koca ayakın efsane gerçek olmadığını bile gösterdiler büyük çoğunluğu kesin sahtedir bir arada eski insan kuru kafaları var onlar gerçektir pirimat kuru kafaları çoğunluda reklam amaçlı sahte resimlerdir kesin loch ness ve bi kaç efsane canlıda yer alıyor zaten videoların arasında koca ayakın kameraya bakıp yürümesi komik nete videosu vardı sanırım onun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 üçüncü video daki müzik beni ciddi anlamda korkuttu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 ürpertici biraz bunda koca ayak videosu kamerayab akıp bişey yokmuş gibi yürüyor kostüm olma olasılığı yüksek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ike Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 1. video daki kaplan benzeri hayvan çoktan keşfedilmiş ve nesli tükenmiş tazmanya kaplanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 çoğu eski videolardan birleştirilmiş zaten bulunan ve ismi bilinmeyen bu forumda çoğu biliyordur tabi ismini arasında albino hayvanlardav ar tabi tamamı keşfedilmemiş değil birleştirilmiş sadece resimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Black Betty Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 *Elli yaşındaki çılın bakireler ğibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 albinolarmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyaz zenci Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2012 Karada sanmam keşfedilmemiş hayvan olduğunu.Ama bilmediğimiz deniz canlıları olduğunu düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Hep de yemek yerken bakıyorum şu şeylere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.