Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2012 Şu ana kadar izlediğim En Güzel Evlenme Teklifi Sen ne dersin... Böyle olmasını istermiydin ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 evlenme teklifi bunun neresinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) tam video burda Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 evlenmek istediğim kişiye bu tarz bir teklif yapacağım --------- Forumdan izlenmesini istediğim için yutptan hemen bulayım dedim yalnış link olmuş hatırlatma ve düzeltme için teşekkürler Lucinda rudi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HellBlazer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Ah ah, ben de lisedeyken bir kıza fena halde tutulmuştum. Çok çekingendim, bir portresini çizdim, defterinin arasına bıraktım. Bir tane daha çizdim, onu bırakırken yakalandım. Rahat durmadım güzel bir resmini daha çizdim, kendimi sonuna kadar zorlayıp iyi bir çalışma çıkardım. Onu da kendim direk verdim. Heyecandan pek konuşamamıştım ama halen o anı hatırlayınca içim bir hoş olur. Benimle ilgilenmedi, fena halde takıntılıydım ona. Onların dersine giren çok sevdiğim bir hoca vardı ki halen de görüşürüz. Ondan rica ettim, onun dersinde sınıfının kapısından koridorun sonuna kadar gülleri dizdim. Hoca da kararlaştığımız zamanda kızı bir bahaneyle dışarı gönderdi. Gülleri görünce şok oldu, takip etti. Sonunda beni bulunca, şaşkınlık ve biraz da hayal kırıklığıyla bana baktı. Ben de çok gergindim, biraz sırıttım. Bastı tokadı. O günden sonra hiç konuşmadık. Halen aynı şehirdeyiz, arada görüyorum. Beni gördükçe yüzünü çeviriyor, bense eskisi kadar tutkuluyum. Ah ah nereden aklıma geldiyse, içimi dökmek istedim sanırım. Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Sevilir ki bu adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Ah ah, ben de lisedeyken bir kıza fena halde tutulmuştum. Çok çekingendim, bir portresini çizdim, defterinin arasına bıraktım. Bir tane daha çizdim, onu bırakırken yakalandım. Rahat durmadım güzel bir resmini daha çizdim, kendimi sonuna kadar zorlayıp iyi bir çalışma çıkardım. Onu da kendim direk verdim. Heyecandan pek konuşamamıştım ama halen o anı hatırlayınca içim bir hoş olur. Benimle ilgilenmedi, fena halde takıntılıydım ona. Onların dersine giren çok sevdiğim bir hoca vardı ki halen de görüşürüz. Ondan rica ettim, onun dersinde sınıfının kapısından koridorun sonuna kadar gülleri dizdim. Hoca da kararlaştığımız zamanda kızı bir bahaneyle dışarı gönderdi. Gülleri görünce şok oldu, takip etti. Sonunda beni bulunca, şaşkınlık ve biraz da hayal kırıklığıyla bana baktı. Ben de çok gergindim, biraz sırıttım. Bastı tokadı. O günden sonra hiç konuşmadık. Halen aynı şehirdeyiz, arada görüyorum. Beni gördükçe yüzünü çeviriyor, bense eskisi kadar tutkuluyum. Ah ah nereden aklıma geldiyse, içimi dökmek istedim sanırım. Selamlar, knk anlıyorum seviyorsun ama hayat hiçbir canlı için harcanmaya değmez.(şahsi görüşüm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Başarılı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.