Jump to content

bunun tekrar olması için ne yapmalıyım?

EnfeksiyoN

Önerilen Mesajlar

selamm.ben liseye yeni geçtim.ve bu sene sbsye girdim.2 senedir sbsden birkaç hafta önce sınav sonucumu rüyamda görüyorum.7.sınıfta rüyamda birileri bana sbsden kaç aldığımı soruyordu ben de 480 diyordum.ve tam olarak aynı puanı aldım.bu sende rüyamda halam bana sbsden kaç aldın diye soruyordu.bende 487 aldım diyordum.sonrada kitapçıktaki soruları gösterip 2 tane matematik yanlışım var diyordum.birinin kaçıncı soru olduğunu gördüm yanlış yaptığım soru 2.soruydu.hatta soruyu bile gördüm ardı arkasına sıralı birşeyler yazıyordu.çizgiler vardı.bende uyandıktan sonra bu sorunun hangi konu olacağını düşündüm.ama ben başka konu sanmıştım.konu devirli sayılardı.ve ben gerçekten matematikten 2 yanlış yaptım ve 2.sorum yanlıştı.sonra başka bi günde bilmediğim bi yere gitmiştik ama tanıdığım insanlarda vardı.orda bir yerde oturdum yanımda bir kadın vardı.işte klasik bi konuşma oldu önce sonra kadın bana hangi liseye gitmek istiyorsun yada hangi liseye gidiyorsun diye bi soru sordu ama hangi hatırlayamıyorum.bende cağaloğlu anadolu dedim.sonra kadında benim oğlumda pertevniyale gidiyor dedi.tercihlerimize hemen hemen karar verdiğimiz zaman yazdığımız okulları geziyorduk bizimkilerle.pertevniyali 4.sıraya yazdığım için onada bakıyorduk. ve sonrası çok sanki orda konuştuğumuz müdür yardımcısı rüyamdaki kadına çok benziyordu.yanii olaylar böyle.

sizden istediğim şimdi yine okul konusu için böle rehber bi rüyaya ihtiyacım var bunun tekrar olması için ne yapabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunu isteyerek yapamazsın. Kendiliğinden olur aynı yazıyı başka konuda da yayınlamıştım burda da yayınlıyorum.

Bilim adamları dejavu ve geleceği görbilmenin nasıl olduğunu araştırdı ve bu olayın sonucunda paralel evrenlerin varlığı kanıtlandı. Bizim evrenimizden bir tane yok aslında hiçbir şeyden bir tane yok. Her evrende bizden bir adet var ve bazen onlar bizim yaşadığımız olayları daha önceden yaşarlar ve yaşadığı olay onu çok etkilerse biz o olayı yaşadığımızda dejavu oluruz. Buna rüyalarda dahil olur çünkü aynı bilinç altında yaşarız. Bazen rüyamızda tanımadığımız birilerini sanki çok yakından tanıyormuş gibi şeyler görebiliriz bunun sebebi de onu başka evrendeki aynınız onu tanımasıdır. :derisive:

Bu olaya yeni tanıştığımız birinin sanki önceden tanışmış gibi hissetmekte dahil.

Tabi bu olaylar genelde kafa karıştırıcı olur çünkü birçok evren var ve hepsi farklı şekilde olayları yaşar. Eğer olayı aynen görüyorsan bunun sebebi çoğu evrende doğmamış olman olabilir. Örneğin benim babam bana çok kez ölümden döndüğünü anlatırdı. Yani birçok evrende babam ölümden dönmeyip gerçekten ölmüş ve bende doğmamış olabilirim. Bende senin gibi aynı olayları yaşıyorum. Eğer az kopyan varsa olay sana diğer kopyalarınla yaşadığın olaylar çarpışmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...