acd Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdQy07qBAcc#! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 bu videoyu sanki daha önce görmüştüm bu forumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 bu videoyu sanki daha önce görmüştüm bu forumda Ben baktım da bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 illuminati yorumu yapılmıştı diye hatırlıyorum en dikkatimi çeken videoydu olsun ufo ufodur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zirzopp Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bizde geçen gün bu videodaki şeye benzer berşey görmüştük sonra ortadan birden kayboldu ufoydu galiba:):):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 bana daha çok çin feneri gibi geldi. sonlarına doğru bir tanesi sönüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Lazer gösterisi bu değil mi ? :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
salihbey24 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 3 tane ucak olma ihtimali yokmu sizce hemen ufoya yoruyonuz??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.