MALCOLMX Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/239628.jpg 2006 yılında tüm dünya ülkelerinde hasılat rekorları kıran, yılın en çok seyirci toplayan filmi ünvanını kazanan “Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest”in (Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı) kaldığı yerden devam eden üçüncü filmin konusu şöyle: Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones’un sandığındaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmaya kararlı olan Will Turner ile Elizabeth Swann, çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile ittifak yaparlar. Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi The Flying Dutchman, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır. http://www.ntvmsnbc.com/news/263198.jpg İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada sevimli ve kurnaz Çinli korsan Sao Feng ile kafa kafaya gelirler. Dünyanın sonu tabir edilen uzakdoğu okyanuslarındaki nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır. Korsanların her biri sadece kendi hayatının ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir Oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler: Johnny Depp (Kaptan Jack Sparrow), Orlando Bloom (Will Turner), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Chow Yun-Fat (Kaptan Sao Feng), Stellan Skarsgard (Bill Turner), Naomie Harris (Tia Dalma), Tom Hollander (Culter Beckett), Jack Davenport (Amiral James Norrington), Bill Nighy (Davy Jones), Jonathan Pryce (Vali Wetherby Swann), Geoffrey Rush (Kaptan Barbossa), Lee Arenberg (Pintel), MacKenzie Crook (Ragetti), Kevin McNally (Joshamee Gibbs), Vanessa Branch (Giselle), Reggie Lee (Tai Huang), Keith Richards (Jack Sparrow’un babası). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 1. filmden aldigim tadi 2. filmde pek bulamamistim ben Captain Jack Sparrow'a lafimiz yok ama ne bileyim 1. si kadar iyi degildi 2. film umarim 3. filmde telafi ederler... tesekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 3. film gerçekten iyi izlemenizi tavsiye ederim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huysuzkralice Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 3. filmi bugün izledim gerçekten güzeldi.izleyin bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 hmm bakalim nasilmis, biraz haraketli film ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 abi film 3 saat sürüo yaa.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 izlemek isteyen varsa verim linki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 film olarak linki varsa ver.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2007 ya ben 3. filmi izledim ama sanırım evdeki gürültüden olcak filmden hiçbir şey anlamadım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luna 22 Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 son derece iyi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 tüm serisi iyi bir ara dizisi yapılcak deniliyordu belki ilerki zamanlarda yapılır gizemli denizlerin devamı gelicek arkadaşlar ne zaman çekerler belli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 ölü adamınsandığıen sevdiklerimdendir ama siyah incinin lanetinden sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.