berkan04 Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 etkileyici paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 waay...enteresan bişi saolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 bundan sonra bi tane daha yolladım o daha enteresan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davids_naughty Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2006 heheh süper çok thanxx Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2006 paylaşımın için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 güzel video sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 bunu daha once ıslemıstım gusel bı vıdeo paylasımın tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 ya bunlar nasıl yapıyo bunu?nasıl konsantre oluyorlar acaba?neden ben yapamıyorum?neden benim de böyle güçlerim yok yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2006 yaa duygu oyle deme her ınsanın fızıksel bır gucu oldugu gıbı ruhsal ve zıhınsel gucude vardır tek fark ne kadar gelıstırdıgındedır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 küçük bir telekinezi gösterisi izleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 evet hadı burdan yakın bakalım boyle bır aile fılanmı var normal gorunuyorlar ama nıye bız yapamıyoz kardeşim duşunce gucumu topladım uğrasyım yok işte olmadımı olmuyo yanıııı dur tekrar deneyecem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2006 ya ben çok uğraştım,hatta baya bi uğraştım ama ben değil de abim yapabildi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 waooow on numara olmoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isim2504 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 bunu nasıl yapcaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NecroticObsession Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 ya bu videoyu izleyince aklıma bişey geldi.. biz lisedeyken arkadaşlarla eğlencesine ruh çağırırdık ve bardağın hareket etmesi için dakikalarca beklediğimiz olurdu aslnda çağırma yöntemini bile bilmiyoduk.. nasıl hareket ettiğini ise anlamıodum bazen gerçekten geldiğini düşündüğüm anlar bile oldu.. acaba ordaki birçok kişinin o bardağın hareketini istemesiyle birleşen enerji sayesinde bardak hareket etmiş olabilirmi ? yanii bu biçok kişinin enerjisiyle oluşan bi telekinezi olabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 güzel bi videoydu sagolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heroali Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 evet basit bir şey ama camı nasıl hareket ettirdiki ben sadece kağıt parçalarını haraket ettiriyorum 1 2 cm havada kalıyoru neese saol güsel aaylasım -------------------- ya bu videoyu izleyince aklıma bişey geldi.. biz lisedeyken arkadaşlarla eğlencesine ruh çağırırdık ve bardağın hareket etmesi için dakikalarca beklediğimiz olurdu aslnda çağırma yöntemini bile bilmiyoduk.. nasıl hareket ettiğini ise anlamıodum bazen gerçekten geldiğini düşündüğüm anlar bile oldu.. acaba ordaki birçok kişinin o bardağın hareketini istemesiyle birleşen enerji sayesinde bardak hareket etmiş olabilirmi ? yanii bu biçok kişinin enerjisiyle oluşan bi telekinezi olabilirmi ? evet olabilir .zaten ruhun gelceğini sanmıyorum %90 cin gelir ve bile bir cin cağırmaya yetmez basıboş bir cin varsa bilmem belki.... telekinizi olabilir veya masa yana yatıktır felan.. bizde bi ara direk seytan capırmıstık ama köyde gelen fareden baska bişey olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 telekinezi yaparken 2 eş bardak kullanıyor ayrıca başka bir bardak koyduğu zamanda da onu diğerine çekip bir mıknatıs gibi ileriye geriye sağa veya sola oynatıyor işte.anlamayan arkadaşlar benim daha önce yazmış olduğum aslında telekinezi nedir ve aslında nasıl yapılır adlı konuyu bir siteye taratsınlar okusunlar.orada zihni ve zihni olmayan diye belirttiğim nokta burdaki videoda olanla ilgilidir. -------------------- ayrıca videoyuda pür dikkat izledim ve buradaki yöntemi anlaşılır bir biçimde en kısa zamanda yayınlıyacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.