axavian Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2012 Rüyalarınızı nasıl görüyorsunuz, yani tam olarak rüya görürken normal yaşamdaki gibi olaylara kendi gözünüzden mi bakıyorsunuz yoksa olaya dışarıdan, yukardan biryerden mi bakıyorsunuz? Örneğin ben rüyalarımın neredeyse hepsinde olaya dahil değilmişimde sanki kendimi aynı gtadaki gibi yukarıdan kontrol ediyormuşum gibi görüyorum. Bu yüzden olaylar pekte gerçekci gelmiyor ve rüyada acı gibi nebileyim herhangibir his falan hiçbirşey hissetmiyorum. Ben fazla rüya görmem ayda 2-3 tane görürüm ve hep bu şekilde olduğu için çoğunlukla kontrol bende olur yani lucid rüya görürüm. Rüyada olduğumu neredeyse herzaman anlarım ve böyle olayları dışarıdan izlediğim için adeta film çekmişimde onu izliyor gibi oluyorum. Hatta bazen farklı mekanlara, konulara vs. taşıyorum olayı ve geçiş efekti falan yapıyorum sanki dizi-film gibi zaten yönetmenliğede merakım var Benim merak ettiğim bu normal birşeymi? Bu şekilde rüya görenler var mı yoksa rüyalar genelde böyle mi olur? Aileme etrafa falan sordum tam anlamadılar, burda da anlatabildim mi bilmiyorum. Yoksa bi ben mi manyağım anlamadım ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Arkadaşlar bu durumu cevaplayabilecek var mı? Eğer yoksa bile yorumlarınızı bekliyorum siz rüyalarınızı nasıl görüyorsunuz? Yoksa yine açıklayamadım mı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 ben yukarıdan değil ,kendi gözümden görürüm walla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ben kendi gözümden görürüm ve bir yerden düştüğümde vs. direk uyanırım Mesela bir keresinde haberlerde bir cinayet görmüştüm. Rüyamda adamın biri testereyle bana yaklaşıyordu. Testereyi tam suratıma yaklaştırdı tam öldüm sandım o an uyandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Bu bir yerden düşme olayını burda lucid den uyanma taktiği olarak öğrendim. Uygulayayım dedim böyle 10 katlı falan bir apartman hayal ettim atlayayım dedim ama dediğim gibi saçma bir durum olduğu için ne birşey hissettim ne uyandım Aşağı atladım kalktım birşey yok bu sefer aynı rüyada dağ-uçurum vs denedim hiç biri işe yaramıyo Şöyle de birşey var çoğu rüyamda karşımdakilerin ne yapacağını anlayabiliyorum yada kontrol edebiliyorum. 1-2 defa böyle %100 kendi sözlerimden ve kendi istediğim hareketlerden oluşan rüya gördüğümü hatırlıyorum. İstediğim gibi olmazsa tekrar baştan gördüğümüde. Ha bunlar bi işe yararmı, sanmıyorum ama merak işte başkalarında da oluyor mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Rüyalarınızı nasıl görüyorsunuz, yani tam olarak rüya görürken normal yaşamdaki gibi olaylara kendi gözünüzden mi bakıyorsunuz yoksa olaya dışarıdan, yukardan biryerden mi bakıyorsunuz? Örneğin ben rüyalarımın neredeyse hepsinde olaya dahil değilmişimde sanki kendimi aynı gtadaki gibi yukarıdan kontrol ediyormuşum gibi görüyorum. Bu yüzden olaylar pekte gerçekci gelmiyor ve rüyada acı gibi nebileyim herhangibir his falan hiçbirşey hissetmiyorum. Ben fazla rüya görmem ayda 2-3 tane görürüm ve hep bu şekilde olduğu için çoğunlukla kontrol bende olur yani lucid rüya görürüm. Rüyada olduğumu neredeyse herzaman anlarım ve böyle olayları dışarıdan izlediğim için adeta film çekmişimde onu izliyor gibi oluyorum. Hatta bazen farklı mekanlara, konulara vs. taşıyorum olayı ve geçiş efekti falan yapıyorum sanki dizi-film gibi zaten yönetmenliğede merakım var Benim merak ettiğim bu normal birşeymi? Bu şekilde rüya görenler var mı yoksa rüyalar genelde böyle mi olur? Aileme etrafa falan sordum tam anlamadılar, burda da anlatabildim mi bilmiyorum. Yoksa bi ben mi manyağım anlamadım ki Herkes kendi gözüyle görür rüyasını hatta rüyada başka formada girse aynı şekilde o gözlerden görür hani counterda oyuncunun gözünden izle varya ondan işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Demek istediğinizi anlıyorum dediğiniz şekilde rüyalarda görüyorum ki normalide odur diye düşünüyorum ama cs deki diğer yukarıdan gösteren kamera gibi çoğu rüyam (yada gta gibi herneyse) Yani yanlış hatırlıyor olma ihtimalim yok, kesinlikle eminim. Örneğin uçurumdan atlamaktan bahsettim yukarıda; kendi gözümden görüyor olsam havada takla atarken etrafın hareket ettiğini, döndüğünü görüyor olurum ama ben kendimin takla attığımı dışarıdan takip ediyorum. Ama örneğin rüya içinde değişmiyor bu nasıl başladıysa rüyam öyle devam ediyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Şanslısın bence tadını çıkar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lymphae Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Benim de kendimi dışarıdan gördüğüm oluyor. Ama genelde kendi görüşümden olur. Kendi hareketlerinizi başkasının gözünden nasıl görüneceğini bilmenin ihtiyacından olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Şanslısın bence tadını çıkar Sağol Benim de kendimi dışarıdan gördüğüm oluyor. Ama genelde kendi görüşümden olur. Kendi hareketlerinizi başkasının gözünden nasıl görüneceğini bilmenin ihtiyacından olsa gerek. Olabilir aslında hiç düşünmemiştim ama bu yüzden oluyor olabilir. Gerçektende rüyada hareketlerim vs nasıl duruyor inceliyorum beğemezsem daha havalı olana kadar tekrarlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Sağol Olabilir aslında hiç düşünmemiştim ama bu yüzden oluyor olabilir. Gerçektende rüyada hareketlerim vs nasıl duruyor inceliyorum beğemezsem daha havalı olana kadar tekrarlıyorum bakış açın çok geniş normal olanı dener misin bir de kendi gözünle görmeyi dene kendi bedeninden bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Şuana kadar hiç isteyerek yapmadım iki türlüsünüde gördüm çoğunluğu dışarıdan ama deniyecem değiştirebiliyor muyum diye. Tabi eğer rüya görebilirsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 V ye bas değişir. auhuauhuahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyunuc Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Dünya, herkesin kendi başrolünü oynadığı 3 perdelik bir oyundur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 V ye bas değişir. auhuauhuahu Ben C ye bastım ama Şaka bir yana bu geceki rüyamı sabah azçok hatırlıyordum ama unuttum. Tek hatırladığım bir kendi gözümden bir dışarıdan gördüğümdü. Aklıma takılmış herhal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.