cehennemmavisi Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2012 Ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ve parapsikolojiyle de oldukça ilgili biriyim ve gerçekten çok fazla rüya hatırlıyorum çok fazla olduğundan rüyalarla ilgili deneyimlerim oldukça fazla özellikle lucid konusunda ama şöyle bir sorunum var ben lucid rüya gördüğüm zaman rüya içinde rüyada oluyorum yani uyandığım zaman başka bir rüyaya geçiyp bu da yaptığım lucidi etkiliyor. Bazen de yine rüyada olduğumu farkettiğim zaman basitçe uyanmaya çalışıyorum ama sanki bir güç benim o rüyadan uyanmama izin vermiyor mesela ben lucidde genelde uçmayı tercih ederim fakat çok yükseğe çıktığım zaman otomatik olarak uyanıyorum bu benim ordan sonrasını hayal edemediğimden kaynaklı ya da başka bir şeyden olabilir neyse geçenlerde bir odadayım odanın kapısı yok ama rüya olduğunu biliyorum sanki hapsedilmişim gibi mekanı değiştirmeye çalıştım yapamadım gözlerimi sımsıkı kapatıp uyanmayı düşündüm yine olmadı kendimi öldürmeyi denedim yine başaramadım ama kesinlikle rüya karabasan tarzı bir şey değil sonra uçmayı denedim normalde duvarları geçip gökyüzüne ulaşmalıyım tavana kadar uçtum elim de tavanın bir kısmını geçti aynen filmlerde olduğu gibi ama onun bir üstünde farklı bir katman vardı ve ben ne yaparsam yapayım o katmanı geçemedim sonra nasıl uyandığımı bilmiyorum ama sanki bir güç beni oraya hapsetmiş ve çıkışımı engelliyor gibiydi. Bu konuda bir bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.