Jump to content

Evde Kedi Beslemenize Aileniz Karşı Çıkar Mı?

Ailenizle ortak yaşadığınız evinizde kedi beslemek isterseniz aile fertleri buna karş  

84 üye oy kullandı

1. 1. Ailenizle ortak yaşadığınız evinizde kedi beslemek isterseniz aile fertleri buna karş

• Evet hoşlarına gitmez, karşı çıkarlar.
    • Hayır bu çok hoşlarına gider, karşı çıkmazlar.

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Evde kedi beslemek istiyorsunuz, ailenizden herhangi biri veya hepsi bunu karşı çıkar mıydı? Benim annem karşı çıkıyor da

edit: soru sığmamış farketmedim :D

Yanıtlama zamanı:

Kediyi sevmem ben :) Yılan aldım eve ee tabi doğal olarak tepki gösterdiler. bende yılan kafesi aldım. hala daha besliyorum seslerini çıkartmıyorlar :)

Yanıtlama zamanı:

Benim anne hic sevmez kedileri vb hayvanları. köpek almak istedim izin vermedi. ama anneden gizli ördek getirmistim eve sonra gördu ama geri gonderemedi. 2 ay balkonda besledim. sonra buyudukce kokmaya basladilar. bende baskasina verdim.

Yanıtlama zamanı:

yaa ben bi kere sokaktaki yavru kediyi eve getirp saklamıştım.gece miyavlayınca farkettiler.ee tabi hooop dışarı postaladılar.sadece kedi yavrularını severim bende zaten.

ee tabi kediyi postalamalarında evde 2 muhabbet kuşu,bir kaplumbağa,ve bir sürü balık beslememiz neden olmuş olabilir bilemiyorum.:D

Yanıtlama zamanı:

Annem izin vermiyor benim :blink: Alerjisi var çünkü.. Benim de var..

Ama o önemli değil bence :confused:

Ha bu arada biraz korkuyorlar kediden bizimkiler :D :D

Dolayısıyla ben de sokaktaki kedileri besliyorum ara sıra :derisive:

Yanıtlama zamanı:

Ahh ahh.. Dışı sizi içi beni yakar.. Aslında ailemin kedi beslemesini ben istemiyorum ama ısrarla kedilerden vazgeçemiyorlar.. 8 tane kediciğimiz var...

Yanıtlama zamanı:
bizimkiler izin veriyor ama lojmanda yasak hayvan beslemek :ermm:

artık lojmanlarda pet beslemek yasak değil, o yasak kalktı

Yanıtlama zamanı:

Ailenin hangi sebeple karşı çıktığına bağlı bir şey bu fakat Kedi beslemek gerçekten göründüğünden daha fazla sorumluluk istiyor. Benim ailem karşı çıkmadı fakat özellikle Kedi gibi özgürlüğüne düşkün kendi kafasına göre hareket etmeyi seven bir hayvan besliyorsanız, sorumluluğu bütün ailenin alması gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

köpek istemiştim.. ailem ikna olmadı hemen. 3 ay uğraştım sonra tamam dediler. zamanla olmayacak şey yok bence. kabul ederler:)

Yanıtlama zamanı:

annem izin vermiyor.önceden kaplumbapağ beslemiştim ama hava almak için dışarı koydum kaçtı :(

1 -2 senedir balık besliorum ama biri öldü .bu olanlardan sonra bi daha hayvan almazlar.ama ben ilerde alıcağm

Yanıtlama zamanı:

Kedim yok beslemeyi de düşünmüyorum ama kapluşum var

karşı çıkmalarına fırsat vermeyin.Alın eve gidin o zaman mecbur kabul ediliyor.Alınmış bikere :) Ben öyle yapmıştım :)

Yanıtlama zamanı:

Kedi sevmem ama alsam saçımı başımı yolup,üzerimi paralar herhalde :D

Kapluşuma bazen yem verirken geliyor.Kızdırmak için "anneannesi bak ne kadar tatlı dimi" diyorum.Kafayı mı yedin ne anneannesi be deyip kızıyor :D :D

Yanıtlama zamanı:

Bizim evde tüylü hayvan düşmanlığı var benim nalet olası alerjimden dolayı. Benim alerjimi onlar bahane ederek eve tüy barındıran hayvan almıyorlar. Ben acaip severim hayvanları.. Onlarla konuşurum,muhabbet ederim.. O derece yanii.. Kendimi şizofren gibi hissetsemde konuşurken,beni anladıklarına eminim :D Öyle işte.. DNA'mız yanlış dizilmiş.. Alerjimiz çıkmış.. Fakat ileride kendi evimi Jurassic Park'a çeviricem :D

Yanıtlama zamanı:

Annem onlara hep cansız gözüyle bakıyor bi kutuya koyar gibi kısıtlicaksın o duracak orda öyle kedi, köpek alsan bile zicirlemek lazım anneme göre :confused:

Yanıtlama zamanı:

Ablam kedi almıştı, daha doğrusu birisi bakamayacağından vermişti. Kediyi o akşam küçücük tuvalete kapattılar ortalığı pislemesin diye. Sonuç bütün gece boyunca miyavlayan bir kedi. Ertesi gün de götürüp saldılar kediyi. Olan kediye oldu yani.

Bir hamster ziyaretçimiz olmuştu, annemin fare korkusundan dolayı 10 dk bile kalamadı evde. Onun dışında tavşan, civciv,muhabbet kuşu,balık vs. beslemiştik. (Tavşan tavsiye etmem kabloları kemiriyorlar.)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...