Jump to content

Rüya Gördüğümü sanıyorum ya değil ise(yardım),

caveler

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar ben can.Eskiden gnx takılıyordum ve sınavlar yüzünden ara verdim 2 gün önce bir olay oldu ve tekrar yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için siteye giriş yaptım.Hemen anlatayım.

Geçe 3'den sonra yatmaya gittim.Yatağa uzandım ve kısa sürede uyudum.

Ondan sonra Sanki gözlerim açıktı ve etrafı görüyordum karanlıktı.Yukarıda karanlığın orada sanki birileri merdivenden iniyordu.Ayak seslerini duyabiliyordum ve kendi aralarında konuşuyorlardı.

Sonra Bana seslendiler bu senin için son uyarı diye.Sonra bir kaç kere daha söylediler ve ben uyandım.

Nedir bu neyin nesidir anlayamadım.Yoksa sadece bir rüyamı ?

Not:2. kez oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çok çok büyük ihtimalle rüya, zaten birkaç kez daha söylediler ve uyandım diyerek sizde anlamışsınız rüya olduğunu. Bazen uyku ile uyanıklık arasında (ki lucid rüya bu durumda meydana geliyor) gördüğümüz rüyalar inanılmaz canlı ve gerçek olurlar. Sıkmayın canınızı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...