caveler Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Merhaba arkadaşlar ben can.Eskiden gnx takılıyordum ve sınavlar yüzünden ara verdim 2 gün önce bir olay oldu ve tekrar yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için siteye giriş yaptım.Hemen anlatayım. Geçe 3'den sonra yatmaya gittim.Yatağa uzandım ve kısa sürede uyudum. Ondan sonra Sanki gözlerim açıktı ve etrafı görüyordum karanlıktı.Yukarıda karanlığın orada sanki birileri merdivenden iniyordu.Ayak seslerini duyabiliyordum ve kendi aralarında konuşuyorlardı. Sonra Bana seslendiler bu senin için son uyarı diye.Sonra bir kaç kere daha söylediler ve ben uyandım. Nedir bu neyin nesidir anlayamadım.Yoksa sadece bir rüyamı ? Not:2. kez oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 çok çok büyük ihtimalle rüya, zaten birkaç kez daha söylediler ve uyandım diyerek sizde anlamışsınız rüya olduğunu. Bazen uyku ile uyanıklık arasında (ki lucid rüya bu durumda meydana geliyor) gördüğümüz rüyalar inanılmaz canlı ve gerçek olurlar. Sıkmayın canınızı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Teşekkürler umarım sadece bir rüyadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 belki de yanlış yaptığını düşündüğün bir durum var ve bilinçaltın seni uyarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 bilmiyorm bu rüyalar hep yatımdaki dönüm noktlarında oldu lys sonucları acklanacak tak bu rüya. Acaba annemin beddualarını mı duydular Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.