Croks Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2012 Bu konuyu yazmıştım ama acılmamıştı 3. kez deniyorm gercekten yardıma ihtiyacım var Neyse konuya geçeyim ben insanaların istemsiz kas harektlerinden bi şeyin miktarını yerini bulabiliyorum tamamen sinirsel olayımız bu değil ben birgün daha bunu yapıcaktım işte biraz gizem olsun diye dısarı filan cıktım bişey saklamasını istedim iceri geldim ne sakladın diye sordum kalem dedi bi kalem istedim bunu yapmama gerek yoktu sadece artistlik olsun diye yaptım gözünü kapatmasını ve yerini düşünmesini istedim normalde onun kolunu tutup yürüdügümde istem dışı hareketinden bulurdum gözünü kapattırdım bende kapattım birde sakladıgı yer gözüme geldi şaşırdım ordan da cıktı korktumda biraz. Öbür gün bi arkadaşımdan birşey düşünmesini istedim kapatım gözünü ve sadece onun düşündüğü şeyi düşünmek istedim hiç ugrasmadan odaklanmadan birden bulaşık süngeri yaklasık 2 saniyeligine gözümün önüne geldi bunumu düşündün dedim evet dedi bu konularla hiç uğrasmama ramen neden oluyor Bi olayım daha var oda Bir gün alilemle kayseriye dogru gidiyorduk birden bi tırın bize carptıgını gördüm hızlıca gelip uyandım ama uyumamıstım babama bağırdım dur diye ani bir fren yaptı önümüzden bi tır hızlıca geçti bunun nedenleri nelerdi lütfen yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeePower Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 durugörü olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 2. olay bi kere yasamadım bi kerede çarsıda gördüm kırmızı bi aracın takla attıgını dolmuştaydım birden ilkildim sol tarafa dogru bi kırmızı araç takla attı alt tarafa düştü 1.nin nedeni nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Duru görü olarak araştırın sitede cevabını bulacaksınız ki kendinizi şanslı sayabilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Kalemli olay dokunarak telepati olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 YA tamam telepati diyorsun kalemden sonra da denedim düşündüğü şeyi buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 duru görü yetiniz biraz çok güçlü forumda ne olduğu forumda yer almakta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Peki 2. olay için duru görü peki 1. olay nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
curve Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Düşünceler enerjiden oluşur. Duygular ve duyular da. Duyusal hafıza da bu durumda bir enerjidir. İnsanların zihinleri her zaman birbirleriyle iletişim halindedir. Bir kişiyi düşünmek bile o kişiyle zihinsel temas kurmaya yeterlidir. Zihinsel temas sırasında elbette bilgi aktarımı olur. Sıvıların birbirine karışması gibi düşün. Durugörü ve vizyon yeteneğin gelişmiş olduğundan dolayı, kişilerin düşündüğü şey, eğer yeterince konsantre olmuşlarsa, ki bu her zaman iradeli bir şekilde olmaz, senin zihnine aktarılmış olabilir. Zihinsel olan şeyler aynı zamanda bir çok yerde olabilir, çünkü zihinsel planda zaman ve mekan yoktur. Telepatiyi mümkün kılan etkenler de bunlardır. Bu yüzden seninle karşındakinin zihni içiçe geçmiş (empati) veya dokunur vaziyette olduğundan dolayı bu tip şeyleri görebiliyorsun. Görmenin nedeni iyi bir telepatik alıcı olman. Kişinin iyi bir verici olmasına gerek yok bilgi enerji olduğu için alıcısına gider... Aynı radyoların çalışması gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Curve hazır bunu acıklarken devam etmeni isterim artık baya iyi oldum bu konuda o günden sonra kendimi geliştirdim ve bi insanın düşüncesini sadece ona bakarak ve düşünerek bilebiliyorum bazen olmuyor bu bi yetenek mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
curve Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Bu aslında sadece bir insan olduğumuz için doğamız gereği sahip olduğumuz bir özellik. Ama nadir gözlemlendiği için bir yetenek diyebilirsin evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Peki bunları geliştirmek için daha ne yapmam lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 arkadaşlar bi yardım edicek yok mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sebnef Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 sölediginiz şey hissetmekle alakalı birşey ben öle düşünüyorum bu tarz konularda çok bilgim yok ama özel bir durum inşallah iyi şeyleri hissedersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Forumda sorularınla ilgili bir çok cevap mevcut arama zahmetine girersen bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Peki çok teşekkürler ama bazı insanların düşüncesini okuyamıyorum nedeni nedir cok zorlanıyorum bazılarında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaLona Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Peki çok teşekkürler ama bazı insanların düşüncesini okuyamıyorum nedeni nedir cok zorlanıyorum bazılarında Psişik olarak korunuyor olabilir,enerjileri yüksek olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
curve Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Peki bunları geliştirmek için daha ne yapmam lazım Yani aslına bakarsan sorduğun sorunun cevabını sen gayet ufak bir mantık treni ile halledebilirsin. Senin zihnin ile benim zihnim bir değil, benim zihnimin egzersizleri farklıdır, senin zihninin egzersizleri farklıdır. Aynı şekilde ikimizin psyche'si de birbirinden farklı. Psişik yetenek ne demektir... Psişik, Yunanca Psyche (ruh, zihin) kelimesine ilgi anlamı katan -ikos ekinin eklenmesiyle oluşur. Yani psişik kısaca psyche ile ilgili. Fizik kelimesi de benzer bir şekilde physis + ikos olarak oluşuyor. Buradan yola çıkarsan, fiziksel boyut ile psişik boyutların bir birleriyle aynı olmadığını ama aralarında bir ilişki olduğunu anlayabilirsin. Olayın önce doğasını anlamak gerek. Bu forumda sorulan sorular aslına bakarsanız sadece az önceki paragrafın üzerine biraz düşünülerek gayet rahatlıkla çözülebilecek bir şey. Psişik yetenekleri geliştirmek için ilk yapılması gereken şey, zihini geliştirmektir... Beyin gelişirse, algı da ifade de gelişir, beyini geliştiren şey ise düşünmektir, düşleme ve öğrenmedir. Düşünme niteliği konsantrasyon ile doğrudan alakalıdır. Konsantrasyon faktörünü güçlendirmek için de meditasyon çalışmaları en iyileridir. Zihinsel dünyan üzerinde kontrolünün olması demek psişik konularda da kontrolünün olması demektir. Yeteneklerini güçlendirmenin hiç bir manası yok, bu kontrol olmadığı sürece. Psişik yeteneklerinin gücü zaten zihinsel kapasiten ile doğru orantılı. Bu da senin bu iki dünyanın hangi tarafına ayağını daha çok bastığınla alakalı. Yani "zihnin kaç karış havada geziyor?" önce bunun cevabını vermelisin. Buraya kadar bahsettiğim her şey basit mantık ile çözebileceğin şeyler. Kendin keşfedip kendin öğrenmezsen zaten bunların hiç birinin bir manası yok. En basitinden şöyle düşün, algılarımızın ve doğrusu duyularımızın hepsi zihinsel. Yani mental enerjinin işlenerek anlamlandırılmasından oluşuyor. Bu fiziksel bir dünyanın olmadığına işaret eder, sadece ortak bir gerçeklik var demek. Ortak gerçeklik ile kendi kişisel gerçekliğin ise bahsettiğimiz fiziksel evren ile psişik evren karşılıklı şeyler. Ortak gerçeklikte psişik diye bir şey yok, kişisel gerçeklikte var. Bu yüzden aslına bakarsan sana senden başka hiç bir kimse yardım edemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 O zaman kendimi güçlendirerek tekrar ve tekrar yapmalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bence çok iyi bir yeteneğin var. Bende bazen rüyalarımda unuttuğum şeyleri görüyorum. Hayatınız bile kurtulmuş bu sayede. Ama kimseye anlatma deli zannedebilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Zaten öyle zannediyorlar yaptıklarımdan filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.