necropolis Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 Evet arkadaşlar bu tekniği kendim buldum ve çalışıyor. İlk denemenizde belki olmayabilir ama olmazsa kene gibi yapışın her fırsatta deneyin, mutlaka olur. Burada kastettiğim görünmezlik aslında tamamen görünmezlik değil. Yani filmlerdeki gibi görünmez olmayacaksınız. Nasıl anlatsaam hani ninjalar vardır ya karanlıkta sadece gözleri gözükür vücutları görünmez olur işte onun gibi bişey. Gölgeler sizi kapatır ve siz de gölgeleri kullanırsınız. Odanın/ortamın bir parçası gibi gözükürsünüz ya da gölge gibi gözükürsünüz ve dikkat çekmezsiniz. Bu teknik zor durumlarda çok işime yaradı gerçekten. Saklandığınız kişi sizin önünüzden geçip gitse bile sizi görmüyor. Uzatmadan tekniğe gelelim: Bu teknik için karanlık bir ortamda olmalısınız. Gece olduğunda sokakta veya karanlık bir odada vs. bir yerde deneyin. Çok ilerlerseniz karanlık olmayan ortamlarda da yapabilirsiniz ben henüz yapamıyorum. Karanlık odaya geçin ve hareketsizce bekleyin. Taç çakranızdan bir enerjinin çıktığını ve bu enerjinin vücudunuzun etrafını kapladığını düşünün. Yaklaşık 2-3 dakika düşündükten sonra ortamın ne kadar karanlık olduğunu düşünün. Ortamdaki gölgelerin sizi de aralarına aldığını ve sizi de onlardan birine çevirdiğini düşünün. Bu enerjinin etrafını tamamen gölgeyle kaplayana kadar devam edin. Tamamen kaplanınca garip bir karıncalanma hissedebilirsiniz, bu olduğunun işaretidir. Tabi ki sizi arayan kişi aşırı dikkatli bakarsa veya elinde fener, mum vs. varsa sizi bulur. NOT: Saklambaç oynarken işe yarayabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 İyiymiş.:DPaylaştığın için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azuerk91 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 İşe yarıyor mu acaba,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 sözlüde yada hoca kaldırdığında da işe yarar mı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 çok ürkünç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stricer Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Evet iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Killerella Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 psişik bişey olduğuna pek inanamadım. Konsantrasyondan çok karanlığın gizeminde kaybolmak var gibi... Ama böle bir güç varsa hep istediğim şey ; yani gerçek bir ışınlanma da ileriki safhası olarak mümkün gözüküyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 İşe yarıyor mu acaba,teşekkürler Evet, işe yarıyor. Çok kez kurtardı beni bu teknik --------- sözlüde yada hoca kaldırdığında da işe yarar mı acaba? Eğer ilerlersen karanlık olmayan ortamda yaparsın yazdım yani mümkün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Deneyelim görelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FallenGod Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Evet arkadaşlar bu tekniği kendim buldum ve çalışıyor. İlk denemenizde belki olmayabilir ama olmazsa kene gibi yapışın her fırsatta deneyin, mutlaka olur. Burada kastettiğim görünmezlik aslında tamamen görünmezlik değil. Yani filmlerdeki gibi görünmez olmayacaksınız. Nasıl anlatsaam hani ninjalar vardır ya karanlıkta sadece gözleri gözükür vücutları görünmez olur işte onun gibi bişey. Gölgeler sizi kapatır ve siz de gölgeleri kullanırsınız. Odanın/ortamın bir parçası gibi gözükürsünüz ya da gölge gibi gözükürsünüz ve dikkat çekmezsiniz. Bu teknik zor durumlarda çok işime yaradı gerçekten. Saklandığınız kişi sizin önünüzden geçip gitse bile sizi görmüyor. Uzatmadan tekniğe gelelim: Bu teknik için karanlık bir ortamda olmalısınız. Gece olduğunda sokakta veya karanlık bir odada vs. bir yerde deneyin. Çok ilerlerseniz karanlık olmayan ortamlarda da yapabilirsiniz ben henüz yapamıyorum. Karanlık odaya geçin ve hareketsizce bekleyin. Taç çakranızdan bir enerjinin çıktığını ve bu enerjinin vücudunuzun etrafını kapladığını düşünün. Yaklaşık 2-3 dakika düşündükten sonra ortamın ne kadar karanlık olduğunu düşünün. Ortamdaki gölgelerin sizi de aralarına aldığını ve sizi de onlardan birine çevirdiğini düşünün. Bu enerjinin etrafını tamamen gölgeyle kaplayana kadar devam edin. Tamamen kaplanınca garip bir karıncalanma hissedebilirsiniz, bu olduğunun işaretidir. Tabi ki sizi arayan kişi aşırı dikkatli bakarsa veya elinde fener, mum vs. varsa sizi bulur. NOT: Saklambaç oynarken işe yarayabilir Yaptıktan sonra video alsana merak ettim nasıl oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sebnef Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 komik valla ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yaptıktan sonra video alsana merak ettim nasıl oluyor Kamerada görünmez olmazsın ki bu bir bakıma psişik göz yanıltmacası gibi birşey --------- komik valla ) Neresi komik anlayamadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sebnef Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bence komik zaten sizde altına not düşmüşsünüz saklambaç oynarken diye banada komik geldi ayrıca eleştirilerede açık olmanız gerek ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxser Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Etkileyici bişiy denemek gerekiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygusaladam Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Gercekmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Gercekmi ? Tabi ki gerçek. Gerçek olmasa ve işime yaramasa yazmazdım zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 bencede videoya al bi denemedim ancak denemek isterim ) ellerine sağlık kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rocshard01 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 olabilir garip geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EdaBilgeAvan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Kendin bulmadın kendin uydurdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Valla işe yararsa çok zevkli olur, kolay gibi duruyor, denerim bi ara, hem materyale falan da gerek yok ya tam bana göre, tembel işi --------------------------------------------------------------------------- Kendin bulmadın kendin uydurdun Vaaay, ne kadar da havalısın sen öyle! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Kendin bulmadın kendin uydurdun Düşüncene saygı duyarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazels Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Bir ara uyguluycam süper birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Bana da biraz saçma geldi. Neden karşındaki seni göremesin ki karanlıkta tabi görünmezsin yani. Mum tutarsan görünürsün. Benim tekniğim şu ışığı kapat odada dur görünmezsin kendini bile görmüyorsun Değil videoya almak kamera bile görünmüyo tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 güzelmiş teşekkürler paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SecretFairy Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Gerçekten görünmez olmakta isterdim Bi ara onun tekniginide bulmamız lazım Teknigin işe yarıyor ellerine saglık çok faydalı bir paylaşım oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.