TheCraft Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 merhaba gnoxis üyeelri bugün ilk defa astrale çıktım aylardır deniyodum ama bugün oldu olcağını hiç ummuyodum öyle anneannemle konuşurken balkondaki yatağa uzandım aklıma astral geldi hadi deniyim nasıl olsa olmayacak dedim nefes izleme tekniğini kullandım nefes alıp verirken birden çınlama başladı o ana anladım hiç dikkatimi bozmadan devam ettim birden kasıldım her yerim uyuştu birden her yer bembeyaz oldu sonra bişey bni çektiğini hisstetim tam yukardan kendimi gördüm ama heyecandan uyandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gold16 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Craft 2 kez denemiştim 3 üncüde bende olmayacak nasıl olsa deneyeyim dedim uyumamıştım sabah saatlerindeydi sabah saat 8 gibi uyumaya gittim deneyeyim dedim. Her neyse başladım çınlamalar geldi o an anladım çıktığımı göğüs kafesim üste doğru kasıldı aradan 15 dakika sonra her yerime titreme girdi beynime bile 5 dakika sonra bembeyazdı her yer, sonra çıktığımı anladım geri dönemem diye korkup uyandım, uyanınca çok pişman oldum daha sonra tekrar denedim başarısız oldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCraft Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2012 vampire_cat çok teşekkür ederim keşke daha fazlasını becerebilseydim Gold16 keşke korkmasaydın şimdi astrale çıkmış biri olurdun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Nefes tekniği ne oluyor?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 http://www.gnoxis.com/meditasyon-nefes-teknigi-47363.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 tebrikler bende 2-3 gündür çıkmaya çalışıyorum fakat tam çıkacakken üst komşularımız tarafından dikkatim bozuluyor ve bütün çabam boşa gidiyor ama bir gün çıkıcam o koltuk çekme seslerini yenicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 tebrikler bende 2-3 gündür çıkmaya çalışıyorum fakat tam çıkacakken üst komşularımız tarafından dikkatim bozuluyor ve bütün çabam boşa gidiyor ama bir gün çıkıcam o koltuk çekme seslerini yenicem umarim olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Hadi deniyim diye astral oluyor mu ya:/. İnsan uyumaya yakın mesela bir ekonomi kitabını bile zar zor anlıyacak haldeyken odaklanamazken astral yapabilmesi benim aklıma uymuyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Hadi deniyim diye astral oluyor mu ya:/. İnsan uyumaya yakın mesela bir ekonomi kitabını bile zar zor anlıyacak haldeyken odaklanamazken astral yapabilmesi benim aklıma uymuyor:) Ders calisirken ya da yuksek veya nispeten yuksek konsantrasyon gerektiren aktivitelerde bulunurken beyin dalgalarimiz Gama ve/veya Beta araligindadir. Astral Projeksiyon veya OBE'ler daha dusuk frekanslarda tecrube edilir. Zaten uyumaya yakinken, yani beyin dalgalariniz Alfa seviyesindeyken calisilan dersten bir fayda goremezsiniz. Ya beyin dalga frekans boyunuzu yukseltip ders calisin ya da bosverin misil misil uyuyun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Ya bende cok deneeim ama olmayinca biraktim. her gun dahahda umudum kırılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 yaw ben pek bilmiyorum ama denicem çözemedim olayı hala. He buarada kizginkuzgun teşekkür ederim sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 yaw ben pek bilmiyorum ama denicem çözemedim olayı hala. He buarada kizginkuzgun teşekkür ederim sağol. Rica ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Ders calisirken ya da yuksek veya nispeten yuksek konsantrasyon gerektiren aktivitelerde bulunurken beyin dalgalarimiz Gama ve/veya Beta araligindadir. Astral Projeksiyon veya OBE'ler daha dusuk frekanslarda tecrube edilir. Zaten uyumaya yakinken, yani beyin dalgalariniz Alfa seviyesindeyken calisilan dersten bir fayda goremezsiniz. Ya beyin dalga frekans boyunuzu yukseltip ders calisin ya da bosverin misil misil uyuyun. Benim orada belirtmek istediğim uykuluyken pat diye dersi kafaya sokmaya çalışmak ile hadi balkondayken bir astral yapıyımla aynı olduğu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Benim orada belirtmek istediğim uykuluyken pat diye dersi kafaya sokmaya çalışmak ile hadi balkondayken bir astral yapıyımla aynı olduğu. Eger kastettiginiz buysa haklisiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Eger kastettiginiz buysa haklisiniz... Benim de pek açıklayıcı yazdığım söylenemez başta:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.