beykoz34 Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2012 Astral seyahat ile ilgim 1 sene kadar önce başladı.. ara ara hep denemeye çalışırım fakat benim tek sıkıntım bilgisizliğim sanırım... teknikleri deniyorum fakat vücuda gelen kasılma sonrasında ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.. ayağımdan başlayarak tüm vucudumu etkisi altına alan kasılma geldiği anda ne yapmam gerekiyor? kasılma devam ederken çınlamalar ve ışın gösterileri devam ediyor fakat bir süre sonra yalnızca kendimi kastığımı farkediyorum. Hani kağıttan bir uçak yapar atarsınız yükselir yükselir yükselir bir yerden sonra düşüşe geçer. benim ki de o misal. en yüksek yerine geliyor sonra orda kalıyor.. bir süre sonra kendimi sadece kastığımı farkediyorum. devamı olmuyor.. lütfen yardım edin.. İyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Işık bedeninin vücudundan çıkıp yükseldiğini düşünmeye devam et o esnada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TriLi Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 üstüne git o seslerin titremeleri iyice hisset bir süre sonra başaracaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zalea Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Ben yıllardır uğraşıyorum olmuyor. Yavaş yavaş gerçekliğinden şüphe duymaya başladım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Ben denicemde zararları nelerdir pek bilmiyorum. Birde Astral seyahat sırasında ölüm riski varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.