tugba Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2007 __________________ 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 Ben sadece içerim. böyle ugrasamam paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 hehehehh valla bende sadece içerim kutu sevmem zaten şişe bardakta almıyım bu arada snded göbek yapıyormuuu bende göbek yakında balkon gibi olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 ben yiyorum içiyorum ne göbek var ne bişey. Halen zayıfım söylemesi ayıp geçen öğlen kardeşim 5 kişilik menemen yapmıştı. 2 zayıf kişi oturduk 3,5 ekmek ile birlikte yedik menemeni. kalan boşluklara da aldığımız 1,5 litrelik kolayı doldurduk Artık hayvanlar çok yemek yediklerinde "vay be, L4B gibi yemek yedim" deyimini kullanacaklar sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 adamlarda haklı kimbilir kaç yıllık içiciler e tabi doğal olarakta insanın elinde olmadan HAYTINI O KUTU ÜZERİNE KURUYOR buda bi sanat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2007 ben yiyorum içiyorum ne göbek var ne bişey. Halen zayıfım söylemesi ayıp geçen öğlen kardeşim 5 kişilik menemen yapmıştı. 2 zayıf kişi oturduk 3,5 ekmek ile birlikte yedik menemeni. kalan boşluklara da aldığımız 1,5 litrelik kolayı doldurduk Artık hayvanlar çok yemek yediklerinde "vay be, L4B gibi yemek yedim" deyimini kullanacaklar sanırım aynen ne yesem ne içsemde gram alamıyorum:derisive: ayrıca melemen partisine bizide çağırmadığın için seni şiddetle kınıyorum bi daha böyle bi hata yapma:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 http://img178.imageshack.us/img178/5244/1023071aul5.jpg http://img142.imageshack.us/img142/552/1121c2f1ks8.jpg http://img237.imageshack.us/img237/6972/0720f1c6sq6.jpg http://img525.imageshack.us/img525/3338/011a37f9wf0.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 müthiş yaratıcılık yaf:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 efes pilsen maket yarışması. çok daha enteresanlarını yaptılar daha sonra hayret verici bir kabiliyet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2007 bende de var bi kac tane ama hepsii burda var...:)ellerinize saglık arkadaslar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemsel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 baya eğlenceli bir olay ama uğraşması çok zor olsa gerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2007 keman mukemmel olmus gercekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 Adamı nasıl içkiye özendiriyolar görüyomusunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 amaan ellere dikka kesilir falaan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2007 Bira şişelerini böyle görmek değilde. Şu masamın üstünde buzdolabından yeni çıkmış, üstü buğulanmış bi şekilde görmek isterdim Gerçi şimdi hiç sırası değil. Offf uykum geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 gece gece canım cekti yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Turklerın yapımı.....:Dhoooş ne dıyebılınırkı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 sanatta sınır yok...düz mantıkla hareket edecek olursak sanatın kaynağı alkolik olmak mıdır sorarım size:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 gitti güzelim bira şişeleri be.... onalrı satar yeni bira alırdık belki (gerçi onlar kutu gibi gözüktüler ama..) sadede ggelirsek güzel olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 ilginç bi çalışma olmuş saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2008 Evet hiç böyle bira şişesi görmedim hayatımda bira kutusuna ne kadar benziyorlar... hatta bira kutusuna da benzemiyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 bundan sonra sanat için içcem kutularıda bunları yapana yollicam eline bolbol malzeme geçcek:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 kasmaya gerek yok iç gitsin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 bunun yapanlar kesin alkolik diiicem ama bi sarhoşta bunu yapamazki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KraKer Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.