XsiyahmaviX Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Hindistanda bir kadın özel bir hastanede girdiği başarılı bir ameliyat sonrası aynı anda 11 bebek doğurarak dünya rekorunu kırdı. Tüm dünyayı şaşkına uğratan doğum sonrası gözler ailenin üzerine çevrildi.Sağlık durumları iyi olan bebeklerin yanısıra annenin de sağlığında hiç bir problemin bulunmaması sevindirdi. Küvezlerinden çıkartılan ve daha ismi bile konulmayan 11 şanslı kardeş basına tanıtıldı. Maşallah diyoruz :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 ayy çok kötü bir durum o bebeklerden biri olmak istemezdim.11 tane senle aynı kişi var.on birizz:D kulağa pek hoş gelmiyo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Futbol takımı kurmuş İlk 11 tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Maaaaaaaşşşşşşşşaaaaalllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh . o ne öyle be 11 benim uğurlu sayım helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2012 aman tanrımm Nasıl sığmışlar :blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZeynelAbidin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 göbek patlamadığına şaşdım , gerçekten tuhaf bir şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.