Yhus451 Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var. Her zaman gözlerimi kapattığımda ''Göz'' görüyorum. Bazen tek göz bazen gözler bazende 2 göz görüyorum hatta kırpıyo böyle. Çok garip arkadaşlar. Bazen geceleride uyuyamıyorum bu yüzden. Beni ciddi bir şekilde korkutmaya başladı. Hatta bazen beni içine çekiyomuş gibi oluyo ama hemen gözlerimi açtığımda kurtuluyorum sanki. Sizce benim sorunum ne? Ve son olarak lütfen kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Acelem olduğu için,özür dilerim. Şimdiden teşekkürler. Ağustos 12, 2012 Yhus451 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Hadi ama.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Korkmanı gerektirecek bir şey yok. Psikolojik olduğu görüşündeyim. Psikoloğa git hallederler sorununu. Psikolojik olmadığını düşünüyorsan da dini inancına göre dua oku vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkcan942 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 allah çarpsın aynısı bana oluyo aynı vakayız arkadaşla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 korkmayın. bende ilk meditasyonumda görmüştüm ama farkettim ki onlar kendi gözleriniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 hiç korkup endişelenme tamamen psikolojik aklına getirdiğin içinde tekrarlanıyor olabilir doktora çık birde onların görüşlerini dinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
real123 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Deccal geldi aklıma hipnoz oluyosundur belki kötü işleri bırak bi kaç gün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Deccal geldi aklıma hipnoz oluyosundur belki kötü işleri bırak bi kaç gün Kardeşim sen iyi misin? Ne kötü işi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Bana da psikolojikmiş gibi geldi. Eğer uzun süredir yaşıyorsan belki çocukluğundan kalma bir korku da olabilir. Seni tanımadığımız için net cevap veremeyiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2012 hiç korkup endişelenme tamamen psikolojik aklına getirdiğin içinde tekrarlanıyor olabilir doktora çık birde onların görüşlerini dinle Haklısın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 bende hep göz görüyorum ama bence benimkiler diil bu gözler daha heybetli ve keskin bakıyo çözüm bulursanız iyi olur.bazen gözüm açıkkende görüyorumm geceleri tavana bakınca ama artık korkmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 bende hep göz görüyorum ama bence benimkiler diil bu gözler daha heybetli ve keskin bakıyo çözüm bulursanız iyi olur.bazen gözüm açıkkende görüyorumm geceleri tavana bakınca ama artık korkmuyorum. Aynen..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Bişey diyebilir miyim... Bende görüyorum Son bir haftadır ne zaman gözümü kapatsam bir çift göz karşılıyor beni.. Korkmuyorum. Önce psikolojik dedim ama bir bu konuyu görünce aklım karıştı. Birçok kişinin aynı anda göz görmesi tuhaf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Herkes görüyorsa aklıma tek bir ihtimal geliyor oda illuminati mi dersin Gerçi bir zamanlar benim annem de böyle bir şey gördüğünü söylüyordu. İlk iş tabi psikolog oldu. İşe yaradı yaramadı derken zamanla aklından silmeye çalıştı geçti gitti. Gerisini bilemiyorum altan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2012 2 sene öncesine kadar bende de aynı şey vardı. Sonradan geçti ama. Psikiyatra git belki antidepresan yada uyku ilaçları iyi gelebilir. Ama çok da şart değil aslında psikiyatr. geçici şeyler bunlar istersen bir kan testi yaptır, nöroloğa git. belki hormonal veya kan değerleriyle alakalı bir durumdur. belki kanında gezinen yabancı bir madde vardır halüsinasyon görmeni sağlayan. Tamam biraz fazla aksiyon-macera oldu son yorumum:D ama olmaz diye de birşey yok. veya nöral birşey de olabilir.. yap bişeyler yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Scroll Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum,gözünü kapattığında bir çift gözün sana baktığını düşünerek gözleri imaje edip hayal gücünde canlandırıyor olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Noluyor burda herkes göz görüyor Topluca psikoloğa mı götürsek napsak acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 yaa o gözlerden korkmamalıyız bence.onlar bizden korksun.ama walla çokta güzel bakıyo benimkiler napsak acaba:Dyaa cidden çok önemli diil bence.yavaş yavaş alışırsınız. yaa mesela ben ilk başta çok korkuyodum.şimdi seviyorum bile onları.hatta ben onların beni korudukları falan düşünüyodum böle değişik şeyler işte. ama başka bir foruma bunu yazmıştım korktuğum zamanlar cinlerle ilgili olduğunu ama korkucak bi şey olmadığını söylemişlerdi.ama bilemiyorum yani her şeyi de bağlamamak lazımm. ama bence psikolojik fln diil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 bende psikolojik olduğu yönündeyim. korkmana gerek yok. inancına gööre dua edebilirsin arkadaşın dediği gibi. veya psikologa gitmeni öneririm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Şizofreni başlangıcı da olabilir.Bi psikologa gitmelisin bnce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.