ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2006 Annem Hasta (Diken Diken Oldum Okurken) Bir kadın evde tek başına yatıyormuş.O kadar çok hastaymış ki kalkıp telefona bile uzanamıyormuş, eşini aramak için. Doktor o sırada hastahaneden evine yeni dönmüş.Bir çay yapmış kendine ve balkondan yağan yağmuru seyrediyormuş.Sokakta koşan 6-7 yaşlarında ki ufak kıza takılmış gözü.Ufak kız apartmana girmiş ve doktorun kapısını çalmış.Doktor şaşkınlıkla kapıyı açmış, karşısında üstü yağan yağmurdan sırıl sıklam olmuş ufak bir kız çocuğu duruyormuş.Doktorun sormasına izin vermden ufak kız çocuğu hemen söze atılır ve " Doktor Bey, annem çok hasta ölmek üzere, hemen gitmemiz gerek" der. Tutar doktorun elinden ve eve götürür. Kapı çalar, kadın güçlükle yataktan kalkar ve kapıyı açar. Ufak kız ortadan kaybolmuştur. Doktor şaşırır, hasta kadına "Ben doktorum der. Ve içeri girip ilk muanesini yapar. Kadın doktoru eşi gönderdi sanır. Fakat şaşkındır, nasıl haberi olmuştu? Biraz konuşucak gücü bulunca doktora sorar: "Buraya nasıl geldiniz? der. Doktor olanları bir bir anlatır.Siyah kazaklı,kırmızı etekli ufak esmer bir kız beni getirdi, kızınızmış der. Kadın yorgun bedenini zorla yataktan kaldırır ve evet kızımdı der. Köşedeki sandığı açar ve kızının kıyafetlerini oradan çıkarır. Sırılsıklam olmuştur elbiseler. Ve kadın kazağa sarılıp koklayarak ağlamaya başlar. 2 sene önce ağır bir hastalıktan öldü kızım der. Hasta kadın, ıslak elbiselere sarıllır ve " Teşekkürler kızım " der.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amon35 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 kısa ama hoş bi hikaye sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shenay Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2006 cok etkileyici.. sagolll... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merth Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2006 bu tarz h,kayere bayııyorum ehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilker Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 bu tarz hikayelrein arasından basarılı bir örnek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zZzZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2006 versyonları cok olan bir konu.. paylasım için sagol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 gerçekten ErSt_QuEr çok etkileyici bir hikayeydi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Ewt bunu bi yerde okudum daha önce diyordum nerde okuduğumu buldum burada okumuşum O zaman için güselbi cvb'ım vardı ! Böyle şeyleri sıksık duyarım ama bu daha b ietkileyici ibretden öte birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 evet güzel ve anlamlı bi hikaye. Hayatt böle işte hertürlü şey olabiliyo şaşırmamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2006 sırlar dünyasında izlemiştim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 tüylerim diken diken oldu... kısa ama etkileyici bir hikayeydi.. paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Sen butun 2006-2008 arasinda yazilmis mesajlara, onemsiz cevaplar vermeye devam edecek misin? Begen tusu var mesajlarin altinda. Begenini bununla gosterebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Sen butun 2006-2008 arasinda yazilmis mesajlara, onemsiz cevaplar vermeye devam edecek misin? Begen tusu var mesajlarin altinda. Begenini bununla gosterebilirsin. kurtca bundan sana ne ? onun sayesinde ölü konuları okuyoruz eğer çok istiyorsan sitede aktif ol ve konu aç okuyalım . eğer bu konu üste çıkmasaydı ben görmemiş olacaktım hem bunun zararı değil faydası var ölü konular biraz daha canlansın .ama seymanur kurtca haklı konulara konu ile ilgili mesaj yazmayacaksan beğen tuşuna çök Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Benimde gormedigim bir suru konu var. Cevaplarinin anlamsizligindan bahsettim, mesaj yazma demedim. Konu acip aktif olmak, kayda deger birseyler varsa yapacagim birsey. Sadece konu acmis olmak icin acmak istemiyorum. Ben bu siteye cogunlukla okumak icin uye oldum. Olu konu diye birsey oldugunu dusunmuyorum. Site icine girip konularin icine dalarsaniz herseye ulasabilirsiniz. Olu konu diye tabir ettiginiz mesajlarin bu sekilde su yuzune cikmasi beni rahatsiz etti ve mesaj yazarak dile getirdim. Belki direk mesaj sahibine mesaj atmaliydim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Benimde gormedigim bir suru konu var. Cevaplarinin anlamsizligindan bahsettim, mesaj yazma demedim. Konu acip aktif olmak, kayda deger birseyler varsa yapacagim birsey. Sadece konu acmis olmak icin acmak istemiyorum. Ben bu siteye cogunlukla okumak icin uye oldum. Olu konu diye birsey oldugunu dusunmuyorum. Site icine girip konularin icine dalarsaniz herseye ulasabilirsiniz. Olu konu diye tabir ettiginiz mesajlarin bu sekilde su yuzune cikmasi beni rahatsiz etti ve mesaj yazarak dile getirdim. Belki direk mesaj sahibine mesaj atmaliydim. belkide ben sizin yazdığınızı sert bir tepki olarak algıladım . benim ölü konu diye kast ettiğim şey gün yüzüne çıkmamış konular ve sürekli top 15 i okuyan arkadaşlar bu konuları okumuyor bunu kastediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 keyfimin kahyası mısın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 keyfimin kahyası mısın ) burada sen kimseye keyfimin kahyası mısın diyemezsin . konulara çok beğendim , çok hoş ,harika gibi kelimeleri yazacaksanız mesaj yerine beğen düşmesine çökünüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 yok böyle iyi tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnaraneSleith Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 kadın kocasını arayamıyo hastalıktan,kalktı kapıyı açtı,doktora sandığı gösterdide kıyafetlere sarıldıda Uydurma bir hikaye ama iyi hazırlanmamış.Tutmaz bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sloan Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 dimi ya çok saçma daha telefona uzanamayan kadın kalkıp kapıyı açıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.