necropolis Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2012 Arkadaşlar bu konunun işinize yaraması dileğiyle başlıyorum... Şifa Topu Bu teknik için öncelikle bir enerji topu oluşturun. Enerji topunun içine pozitif enerji toplayın. Pembe, mavi, beyaz veya altın renklerinde imgeleyebilirsiniz. Etkileri: Hafif ağrıları azaltır/yok eder Şifa Işığı Mümkün olduğunca pozitif düşünün, mutlu olun. Etraftaki pozitif enerjiyi içinize çekin. Ellerinize toplayın ve ellerinizden pozitif bir ışın yollandığını imgeleyin. Bu ışık negatif enerjiyi vücuttan yavaş yavaş atsın. Etkileri: Hafif ve orta derece ağrıları azaltır/yok eder Yeterince yapılırsa kanama durdurmak için kullanılabilir Şimdilik maalesef bu kadar... Umarım işinize yarar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Herşeyinde kinezisini çıkarıyorlar hee.Vitakineziymiş, yok öyle birşey.Reiki dersin,şifacılık dersin, bioenerji.Şifa mı büküyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Herşeyinde kinezisini çıkarıyorlar hee.Vitakineziymiş, yok öyle birşey.Reiki dersin,şifacılık dersin, bioenerji.Şifa mı büküyorsunuz Başlığa bakın lütfen: Şifacılık / Vitakinezi (Teknikler) Bu yetenek birçok isimle biliniyor ve farkettiyseniz Şifacılık / Vitakinezi yazdım... İyi forumlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Herşeyinde kinezisini çıkarıyorlar hee.Vitakineziymiş, yok öyle birşey.Reiki dersin,şifacılık dersin, bioenerji.Şifa mı büküyorsunuz zaten bu kadar farklı kinezi yoktur. Bu fantastik edebiyat ve çizgi filmlerinin eseridir. Parapsikoloji laboratuarlarında uluslararası ortamda sadece telekinezi vardır ve hepsi (suyu, ateşi, bulutu, ekmeği zartı zurtu) telekinezi adı altında incelenir, çünkü hepsinin özündeki enerji aynıdır. Uluslararası terminolojide bir telekinetik ekmeği hareket ettirdiğinde buna "ekmekinezi" denmez veya ateşi oynattığında pirokinezi denmez, hepsi temeli elektromanyetik enerji olan düşünce enerjisinin tek bir hedefe odaklanması sonucu oluşur bu yüzden işin özü anlatılır ve öğretilir. Kişi işin özünü anladığında zaten herşeyi "kinezi" haline getirebilir Bu konulara ilk başladığımdan beri interneti takip ediyorum. Haliyle terminolojinin bu boyuta gelmesini (dejenere olmasını) adım adım izledim diyebilirim Eskiden herkes tek bir başlık altında işin özünü dillendirirken, bir arkadaş yabancı bir forumdan (X-Men forumu) farklı çakma "kinezi" çeşitlerini türkçeye çevirdi. Ardından tabi tek tekniği önüne gelen farklı varyasyonlara çevirerek uydurma kineziler ortaya attılar. Hz.Ali'nin dediği gibi "hakikat nokta idi onu cahiller çoğalttı", ondan sonra hızla kineziler yayıldı =) Kısaca kinezinin netteki tarihi böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.