alperen059 Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 14, 2012 merhaba arkadaşlar ben 5-6 aydır bu siteye takılıyorum bedensiz varlıklarla ilgili çok bilgi öğrendim artık onlara kafayı taktım ve onlarla ilgilenmeye başladım ama sadece onlarla bilgi edindim yani onları çağırmaya çalışmadım ama onlardan kortuğum için mi ya da gerçekten mi bilmiyorum ama 2-3 haftadır evde gölgeleler görüyorum ve ben onlara bakınca 3-4 saniye içinde kayboluyorlar ya da önümden hızlıca geçiyorlar ve bunların boyları bir insanın yarısı bile yoktur benim size sormak istediğim bu varlıklar benim onlara kafayı taktığım için beni korkutmaya mı çalışıyorlar yoksa ben bunlardan kortuğum gölgeler gördüğümü mü sanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bence git biraz sakinleş korkudan halüsilasyon felan görüyor olabilirsin yada kesin olarak ne oldugunu ögrenmeye çalış üstüne felan git çok korkmamak için de meditasyon yapmanı önerrim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 yaa halisülasyonda olabilir ama gerçekte bunu burdan söyleyemeyiz. ama mesela ben sürekli odadan mutfağa geçen anlık bi karartı görüyodum bi ara ama çok hızlıydı.sonra bir arkadaşda anlattı kendide aynı yerde yani odadan mutfağa geçen bi karartı görüyorum diye.ama böyle şeyler düzenli olmaz bende.dönem dönem olur. bu geçicektir elbet.güçlü olmaya çalışın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygusaladam Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bende geceleri goruyorum korkma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bste Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 bende kaç yıldır koridordaki ışığın yanıp söndüğünü görüyorum 2 senedir onun üstüne koridorda bana gülümseyen küt saçlı kadın bile gördüm hiiç korkma üstüne giit ben denedim artık ışık yandığında gözmü kırpmadan bakıyrum bi on beş falan sonra kendiğiliğiinden gidiyo ve orda bişey oldugunuda insan hissedio bişey var ve bni korkutmaya calısıyo buna şüphe yok ama ben korkmadıgım için zarar vermiyo bence bunu biraz dikkate al deriim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Gölgeleri genelde gördüğün yerleri bir kenara not al, oralara kamera yerleştir ve gün sonunda izle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 ben psikolojiktir diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Gölgeleri genelde gördüğün yerleri bir kenara not al, oralara kamera yerleştir ve gün sonunda izle... sonra paranormal activity 5 diye yayınlamayı unutmayın sakın. bence paranoyaklaşmışsın biraz siteden uzaklaş zihnini boşalt meditasyon yap rahatlat kendini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperen059 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bedensiz varlıkların bana musallat olmasını engellemek için bildiğiniz bir yöntem var mı muska dua ya da başka bir yöntem eğer uygularsam en azından evde korkuyla oturmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Bıktım bu gölgeler gören insanlardan halisülasyondur arkadaşım bende tavanda kertenkele gördüğümü sanmıştım olur böyle şeyler ne yorum yapmamızı bekliyorsun ben onu anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pandora Poe Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 kış kış yap gider onlar... şaka maka biraz dolan sitede kovmak için büyüler falan vardır ille yap birini gerçek değilse bile için rahatlar görmezsin diye düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperen059 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 sizin bildiğiniz bir tılsım ya da büyü var mı evi bedensiz varlıklardan korumak için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Siteyi yalnızca "birazcık" araştırsan ne güzel olurdu. 5-6 aydır sitede takılan birinin bu konulara hiç rastlamamış olması da bir garip de neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Ben halisinasyon olduğunu pek sanmıyorum. Benimde başıma geldi ve hala yaşıyorum. Salonda otururken kapının önünden beyaz gölgeler geçiyor. Ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyordum. Yeni eve taşındık 1 hafta önce şimdi gölgelerin hiçbiri yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 kimsenin ve hiçbir şeyin sana zarar vermeyeceğini kendine telkin edersen ve buna inanarak kendini güçlü hissedersen bu anlattıklarınızın hiçbirini yaşamazsınız. korkuyla yaşamak yerine kendine güvenli ve güçlü duygularla yaşayın. rüyalarınızın gidişatı bile değişecektir. tecrübeyle sabittir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Yahu sizi anlamıyorum arkadaş hiç mi derdiniz yok,cok mu mutlusun ? hiç boşuna yaşadıgını düşünmedin mi ? bedensiz varlıklar ne yaw sırası mı ? bi kendini hallet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 bu psikolojiktir eğer siz onların gerçek olduğuna inanıyosanız gerçektir gerisi saçmalık:no: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 merhaba arkadaşlar ben 5-6 aydır bu siteye takılıyorum bedensiz varlıklarla ilgili çok bilgi öğrendim artık onlara kafayı taktım ve onlarla ilgilenmeye başladım ama sadece onlarla bilgi edindim yani onları çağırmaya çalışmadım ama onlardan kortuğum için mi ya da gerçekten mi bilmiyorum ama 2-3 haftadır evde gölgeleler görüyorum ve ben onlara bakınca 3-4 saniye içinde kayboluyorlar ya da önümden hızlıca geçiyorlar ve bunların boyları bir insanın yarısı bile yoktur benim size sormak istediğim bu varlıklar benim onlara kafayı taktığım için beni korkutmaya mı çalışıyorlar yoksa ben bunlardan kortuğum gölgeler gördüğümü mü sanıyorum Bence Kardeş ister kız ister darıl ama İnsan Gözünde ne görmek isterse Onu görür yada yaratır Bence çok etkide kalmışın biraz farklı şeylerle uğraş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HellBlazer Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Bir dakika! Materyalist bir insan olarak kafamda direk şu soru şekillendi; Şu bedensiz varlıklar ( sözde var olduğu iddia edilen ) madem manevi ya da diğer bir deyişle ruhani yapıdalar, o zaman fiziksel, sabit bir yapıları olmadığı sonucuna ulaşıyorum. Dolayısıyla ( akıl yürütmeye devam ) , kafam da şu soru oluşuyor; Yahu, fiziksel bir şekli olmayan varlığın gölgesi nasıl olabilir!? Biri bu konuda çürütecek bir önerme sunarsa çok sevinirim. Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Bir dakika! Materyalist bir insan olarak kafamda direk şu soru şekillendi; Şu bedensiz varlıklar ( sözde var olduğu iddia edilen ) madem manevi ya da diğer bir deyişle ruhani yapıdalar, o zaman fiziksel, sabit bir yapıları olmadığı sonucuna ulaşıyorum. Dolayısıyla ( akıl yürütmeye devam ) , kafam da şu soru oluşuyor; Yahu, fiziksel bir şekli olmayan varlığın gölgesi nasıl olabilir!? Biri bu konuda çürütecek bir önerme sunarsa çok sevinirim. Selamlar, sanırım arkadaş yerdeki gölgelerden bahsetmiyor. siyah dumanımsı şekilli birşeylerden bahsediyor. harry potterdaki ruh emiciler gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 sanırım arkadaş yerdeki gölgelerden bahsetmiyor. siyah dumanımsı şekilli birşeylerden bahsediyor. harry potterdaki ruh emiciler gibi :D:D:D Belkide kim bilebilirki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Bir dakika! Materyalist bir insan olarak kafamda direk şu soru şekillendi; Şu bedensiz varlıklar ( sözde var olduğu iddia edilen ) madem manevi ya da diğer bir deyişle ruhani yapıdalar, o zaman fiziksel, sabit bir yapıları olmadığı sonucuna ulaşıyorum. Dolayısıyla ( akıl yürütmeye devam ) , kafam da şu soru oluşuyor; Yahu, fiziksel bir şekli olmayan varlığın gölgesi nasıl olabilir!? Biri bu konuda çürütecek bir önerme sunarsa çok sevinirim. Selamlar, Düz mantığına hayran kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mrcnret Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 korkunun ecele faydası varmıdır sen söyle bir şey varsa ve olacaksa onu ne kadar bekletsende sonunda olur mesela diyelim öleceğim ilaclarla bunu geciktiriyorum ama bu sonunda mutlaka olacaktır her canlıda yanlışmıyım _? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Bir ara bende o varlıklara kafayı çok takmıştım, sürekli onlarla alakalı bir şeyler araştırıyordum, korkuyordum vs. sonra senin gibi ara sıra hızla geçen gölgeler görmeye başladım, genelde başımı çevirdiğimde görüyordum... ama araştırmalarım sonucunda öğrendim ki bu tamamen psikolojik bir olaymış, kendini şartlandırıyorsun korktuğun için ve bir yerden başka yere bakarken, başını çevirirken vs. hızlı geçişler olduğu için ışıktan kaynaklı gölge benzeri şeyler görüyorsun. yani aslında tamamen ışık ve beyin oyunu. ama şunu da eklemek isterim: varlık gören bir tanıdığım kafası olmayan insan şeklinde ama gölgeden oluşan bir şeyler gördüğünü söylemişti bir ara. yani bu varlıklar gölge gibi görünebiliyormuş. yani sürekli ve uzun süreli görüyorsan bunları varlık da olabilir... her ne olursa olsun, iki dua oku ya da kafanı dağıt bişeycik olmaz, korkma korkanın çocuğu olmazmış --------- korkunun ecele faydası varmıdır sen söyle bir şey varsa ve olacaksa onu ne kadar bekletsende sonunda olur mesela diyelim öleceğim ilaclarla bunu geciktiriyorum ama bu sonunda mutlaka olacaktır her canlıda yanlışmıyım _? ha birde korkunun ecele faydası yok tabiki, en fazla korkudan ölürsün görünce, ama illaki hepimiz öleceğiz birgün, o yüzden tamamen gördüğün şeyin üstüne gitmek ya da hiç umursamamak en mantıklısı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Melisa çayını öneririm.. Cinler bizi bedenimize ait olduğuna inandırmaya çalışan varlıklar sadece . Onlar bizi korkuttukça biz bedenimize bağlanıyoruz.Bedenimize bağlandıktan sonra kendimize bişey olcak diye onlardan korkuyoruz ve onların istedikleri oluyor.Hani derler ya S*ktir Et . Gelsin üstüne git.Ne bakıyosun sorun mu var falan.Bunların azalcağından eminim.Biz zaten bu Dünya'da faniyiz.Korkunun üstüne gitmedikçe geri kalan hayatınıda bu sorunlarla yaşarsın.En iyisi dediğim gibi S*ktir etmek yada üstüne gitmek . O Gördüğün gölgelere dokunmaya çalış.Baktın Bi fark yok , Besmele çek . Ben yinede korkuyorum diyorsan Gece yatmadan önce 7 kez Ayetel Kürsi ve Nas oku. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.