arethia Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Bir arkadaşımın ciddi biçimde sıkıntılı olduğu bi konu var.Ben de size danışmaya karar verdim.Gözlerini ne zaman kapasa kurt gördüğünü söylüyor. Her seferinde aynı kurt,aynı parlak gözler. Önce gördükçe düşündüğünü ondan tekrar gördüğünü düşündüm.Ancak hiç aklında yokken bile pat diye gördüğünü söylüyor. Bi anlamı olabilir mi? Bir de biraz hisleri kuvvetli bi arkadaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 kurt gören var mı bilmiyorum ama gözünü kapattığında göz görenler vardı forumda.o konuya bakın bide. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZaBuZa Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 arkadaş site iyice rüya yorumlayan çakma sitelere döndü admin bi el at artık:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.