hal123 Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2012 Bir arkadaşım için soruyorum bunu bir oyunda tanıştık ve bana "ben rl sevgilimle bu oyunda tanıştım foruma yazmıştım bigün çoğu şeyi sonradan gördüm saat 02:05:08 de yazmıstım ve 825. mesaj tanıştığımız gün 25.08.2011 bu oyuna kayıt olduğum tarih 25.08.2010 cep numaram sadece 2 5 ve 8 sayılarından oluşuyo tc kimlik numaramın sonu 825le bitiyo sence bunlar ne anlama geliyo tesadüf olamaz dimi"dedi bende sizlere sormak istedim. RL gerçek hayat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Tatlı tesadüf diye buna derim! ancak bellli ki arkadaşın böyle düşünmüyo. Belkide evrenin ona gönderdiği; iletmeye çalıştığı bi mesaj vardır. Herşey mümkün derim ben:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeanWinchester Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 23 diye bir film vardı izlemeni öneririm kesinlikle seviceksin , bu arada tesadüften ibaretler tabi hoş olmuyor da değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 bu fenomene eşzamanlılık denir. birbirinden bağımsız olaylar arasında anlamlı rastlantılar olma durumudur. Doğaldır yaşanır hem de çok sık... Genelde numaralar üzerinden yaşanır, fazla kafayı takmamak gerekir ama bu anlamlı rastlantıları hayat içinde fark etmek, kişinin evrensel sistemdeki matematiği idrak etmesini kolaylaştırır. Bazı spiritüalistler bu ve bunun dışında ekstrem fenomenleri "kozmik şaka" olarak nitelendirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Herşeyin bir rakam veya sayının katı olabilir, ilişkili olabilir.Lakin bu ilişkiler ne anlama geliyor o önemli.Yani 123589654 sayısı çıkıyorsa hep karşına bu sayı ne demektir?Örneğin; bir işle meşgul olacaksın demekse 123589654 ün 5 katı bir sayı olduğunda 5 in anlamı da yazı yazmak olduğunu varsayarsak şifreyi çözmüş olursun. Yani kayıtlarını iyi tutmalısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Mayıs ayının 6. gününde doğdum Ne zaman biryere seyahat etsem 6 numaralı koltuk mutlaka bana denk gelir ilk Sergimi Yılın 6. Ayında açmıştım Çok sevdiğim babannemi 2006'nın 6. ayında kaybettim İlk aşkımı ayın 6.gününde tanıdım Son sevgilimden yine ayın 6. gününde ayrıldım Kimlik numaramın toplamı 24 = 2+4=6 Doğduğum hastane ülkenin 6.caddesinde Ameliyat olduğumda oda numaram : 213 = 2+1+3 =6 Ameliyatıma 6 doktor girmiş İşe girdiğim yıl 2006 İşten çıktığım gün yine ayın 6. günüydü İlk okul numaram 506'dıydı Eğer kardeşlerim ölmeseydi 6.kardeş ben olacaktım. Adım ve soyadımın toplamı 15 = 1+5=6 Ben yazmıştım bir ara bunları bir deftere şimdi bu yazdıklarım ilk aklıma gelenler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Arkadasin kendini filmlerdeki gibi secilmis kisi falan zannediyor bence. ama bu sadece bir tesaduf bana gore. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.