necropolis Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2012 Arkadaşlar merhaba... Bu yazımda astral seyahat için kendi kullandığım, başarılı olduğum yöntemi sizlere vereceğim. Yatağa uzanıyorsunuz. Vücudunuz uyuşana kadar bekleyin. Bir süre sonra uğultular ve çınlamalar başlayacaktır. Başladıktan sonra yatağınızdan yuvarlanıp yere düştüğünüzü imaje edin ama bunu sürekli yapın. Çekilir gibi hisse kapılacaksınız ama buna değil de tekniğe odaklanın. Sürekli imaje edin. Zaten kendinizi odanın ortasında bulacaksınız bir anda... Umarım işinize yarar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Tesekkurler kanka astral seyahati birakmak zorunda kaldim birakmamis olsam hemen denerdim zamanimda var. hemde istemedigim kadar bi defa bile yapamadim ama deneyesim var bu yontemi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Tesekkurler kanka astral seyahati birakmak zorunda kaldim birakmamis olsam hemen denerdim zamanimda var. hemde istemedigim kadar bi defa bile yapamadim ama deneyesim var bu yontemi Dene bence ben ilk bu yöntemle çıktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2012 Mantıklı geldi denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilersimge Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2012 ya arkadaşım birşey sormak istiyorum ben daha önce astral yapıyordum fakat şuan yoğunlaşamıyorum kafamı toparlayamıyorum bunun bir çözüm yolu var mı çıldıracağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Bana bu konuda yardımda bulunabilirmisiniz bir türlü zihnimin içini boşaltamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azuerk91 Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2012 Bana bu konuda yardımda bulunabilirmisiniz bir türlü zihnimin içini boşaltamıyorum meditasyon yap zamanla farkına varacaksın değişimin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 meditasyon yap zamanla farkına varacaksın değişimin Peki deniycem bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.