lorkan Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2012 /Arkadaşlar öğrenmek isteidiğim bi sorum olacak hakkında pek fazla bilgi bilmediğim bişi belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz eloa sizce nedir? bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın benim bildiğim İsa'nın gözyaşından olan bir melek sadece bu kadar şimdiden tşkler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 (düzenlendi) ben de mereak ettim dogrusu Ağustos 23, 2012 Wall tarafından düzenlendi gereksiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 İsa, Lazarus'un (İsa'nın diriltip yeniden hayata döndürdüğü biri) mezarının başında yas tutarken göz yaşları Eloa adındaki meleği doğurur, melek daha sonra cennete yükselir. Kendisi Lucifer'in Tanrı'ya ihanet ettiğini duyar ve ikisini uzlaştırmak ister. Ancak bir şekilde Lucifer onu baştan çıkarır ve birbirlerine aşık olurlar. Yıkıcı ve zarar verici yapısından ötürü Eloa'yla birlikte cennette mutlu olmayacağını anlayan Lucifer, onu cehenneme gönderir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lorkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 İsa, Lazarus'un (İsa'nın diriltip yeniden hayata döndürdüğü biri) mezarının başında yas tutarken göz yaşları Eloa adındaki meleği doğurur, melek daha sonra cennete yükselir. Kendisi Lucifer'in Tanrı'ya ihanet ettiğini duyar ve ikisini uzlaştırmak ister. Ancak bir şekilde Lucifer onu baştan çıkarır ve birbirlerine aşık olurlar. Yıkıcı ve zarar verici yapısından ötürü Eloa'yla birlikte cennette mutlu olmayacağını anlayan Lucifer, onu cehenneme gönderir. /verdiğin bilgiler için tşk edrm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Gnostik incilde geçen bilgi mi bu --------- İngilizce kaynaklara baktım da anladığım kadarıyla Lucifer için kefaret ödemiş(ler) suçunu mu üstlenmiş(ler) öyle bişey aşkı için. Cennetin tepesinde buluşmuşlar. Bir tam çevirebilirsem atıcam. Gözyaşlarından oluşan başka meleklerden de söz ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Genclik Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2019 Bilgiler için teşekkürler. Not aldım paylaşmış olduğunuz bilgileri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla34 Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Çok faydalı bir konu olmuş. Emeğinize sağlık bilgiler için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baygordios Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2019 Eloa değil de Eloah denmek isteniyorsa İsrail'in Tanrısının Tevrat'ta geçen sıfat/adlarından biri. Elohim'in tekil şekli. Kelimenin etimolojik kökeni tartışmalı. Arapça'daki ilah kelimesiyle bağlantılı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.