Wall Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 Merhabalar, Meditasyon yaptıgım zaman kendi kendime birden farklı bir mudra yaptıgımı farkediyorum,duygularım değişince tekrardan farklı bir mudra yapıyorum ama bilinçli değil.Yaptıktan sonra kendim farkediyorum. Sizce bu sebepsizce mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 duygularını değiştirdikçe psikolojik olarak hareketlerini de değiştiriyor olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 genelde içgüdüsel yapılan mudralar, o sırada kişinin ihtiyacı olan doğru mudra ile alakalıdır. Aslında bu konularla alakadar olmayan insanların bile içgüdüsel olarak bazı özel mudraları yaptığını fark etmişsinizdir... Tavsiyem meditasyon sırasında yaptığınız mudraları not edip, detaylıca internetten ve kitaplardan araştırmaktır. Böylelikle gerçekten ihtiyacınız olduğu için mi yapıyorsunuz ortaya çıkacaktır. (Öte yandan gerçekten ihtiyacınız olduğu içinse, bunu not ederek diğer çalışmalarınızda bilinçli olarak kullanabilirsiniz.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.