Yhus451 Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2012 Arkadaşlar ilk olarak bu yaşadığım (adını bile koyamadığım) garip şeylerin ne olduğunu öğrenmek istedim.Konu yersiz olabilir kusura bakmayın acilen açmam gerekiyodu. Başlarsak ; Ben dün sabaha karşı saat 05:00 suları yatmıştım.Uyumamıştım daha ama.İşte gözlerimi kapattım ve,babamın yüzünü gördüm.O anki. Sonra akşam üstü annemle telefonda konuşuyordum (annem hastanede).Gözlerimi kapadım ve annemi düşünmeye başladım konuşurken.Annemin o anki görüntüsü geldi yine gözümün önüne, gözlerim kapalıyken.İşte anneme sordum gördüklerimi hepsi doğru çıktı. Sonra benim bunlar kafamı karıştırdı.Kardeşime dedim ki -gözlerimi kapadığımda sen ellerinle sayı göster bende gözlerim kapalıyken görmeye çalışıcam.- dedim ve gördümde! Basbaya gördüm arkadaşlar kardeşim 10 parmak gösterirken gördüm gözlerim kapalıydı. Son olarakta bugün bir şey oldu.Teyzemi görmeye çalıştım.Gözlerimi kapatıp.Bankta oturuyodu.Sağ tarafta yanındada bir kadın vardı, kadın ile konuşuyorlardı.Teyzemin başında çember yoktu.Hemen annemi aradım.İşte sordum teyzem nerde oturuyo vs. Hepsi doğru çıktı gördüklerimin hepsi...Kelimesine kelimesine hemde. Arkadaşlar bu ne demek oluyor? Bahsettiğim gibi dün sabaha karşı bu olay 05:00'da başladı.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Lütfen bakıp geçmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
balerin Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Durugörüye benziyor.Daha önce telekinezi gibi konularla uğraşmış mıydınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Durugörü Hayırlı uğurlu olsun bu doğrultuda çalışmalara devam et... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Durugörüye benziyor.Daha önce telekinezi gibi konularla uğraşmış mıydınız? Hayır hiç uğraşmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Çalışmana gerek yok. Bazı yetenekler kendiliğinden ortaya çıkabilir. Ama bundan sonra çalışmaya devam et ki yeteneğini kaybetmeyesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2012 kesin olarak duru görü o anki olan olayları gören duru görürsünüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Teyzemin başında çember yoktu. demissin. Aurayi mi kastediyorsun? Insanlarin Aurasini da mi gorebiliyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 çember derken şu kadınların başına taktığı plastik şeyden söz ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Hmmm anladim, tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Hemen 3 olay yaşadı ve durugörü teşhisinde bulundunuz . Evet psişik yetenekler bazı insanlarda bi anda ortaya çıkabilir zaten içinizde olan yeteneklerdir çünkü . Ama bu kadar basit bir kaç tesadüfü durugörü diye nitelendirmek biraz iyimser bir durum . Kaldı ki kendiliginden bir anda çıkan yeteneklerin öncesi ve sonrası var Kişinin gelişim süresince karsılastıgı / karsılasacağı olaylar bunları zaten tetikler . İlla psişik yetenek mi diye soruyorsan muhtemel durugörü haklısın/ız . Peki durugörü yeteneğin mi var ? işte bunu bu bir kaç durumda söylemek İMKANSIZ. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2012 bu tür yeteneklerle pratik yaparken aynı saatlere denk getirmeye çalış derler. durugörü yeteneğine sahipsin bence. bu da doğal cadılığa yakın ve hoş bişey rahatsız olmamalısın. çok işine yarayabilir ve seni koruyabilir. tek büyük tavsiyem etrafındaki insanlara bunu anlatma. böyle şeylerin anlatıldıkça azalma tehlikesi vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 bu tür yeteneklerle pratik yaparken aynı saatlere denk getirmeye çalış derler. durugörü yeteneğine sahipsin bence. bu da doğal cadılığa yakın ve hoş bişey rahatsız olmamalısın. çok işine yarayabilir ve seni koruyabilir. tek büyük tavsiyem etrafındaki insanlara bunu anlatma. böyle şeylerin anlatıldıkça azalma tehlikesi vardır. Şu son dediğinden bende çok korkuyorum işte ama ben aileme anlattım bişi olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2012 Şu son dediğinden bende çok korkuyorum işte ama ben aileme anlattım bişi olur mu? Şuan bize de anlatıyorsun ? Fakat şimdilik sıkıntı olmaz.İlerlemeye başladığınızda bundan birilerine bahsetmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.