bjk Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2012 İlk defa bir deneyimim oldu. Gece yatmadan önce bir şeyler hakkında düşünüyordum, bir seçim yapmam gerekiyordu. Garip bir erkek sesinin kulağıma fısıldadığını duydum. Söylediği çoğu şeyi anlamadım sadece bir kaç kere tekrarladığı 1 kelimesini hatırlıyorum ve o kelime seçimime cevap gibi bir şey. Gerçekten bir şey benle konuştu mu yoksa zihnimin bana bir oyunu mu nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum ama olay bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 meditasyon yap kafanı hiç bir şeye takma bence geçer bu durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Geçmesini istemiyorum aslında heyecanlı oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Kaç defa fısıldadı?Kaç kere olduğunu da anlamaya çalış. eğer sana sesleniyorlarsa zzaten net duyarsın. Bir kaç gece daha dene o sesi duymaya çalış yada ne düşünüyorsan düşün bakalım. Olacak mı. Olursa ondan sonra karar verelim sesin gerçek mi yoksa beyninin oyunu mu olduğuna.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 tam hatırlayamıyorum ama 5 ya da 4 kere aynı şeyleri tekrar etmişti. bir kaç kelime dışında bildiğim herhangi bir dil değildi anlayamama sebebim bu. ses kaybolduktan sonra tekrar duymayı denedim bir şey duymadım. tekrar duymayı deneyeceğim. teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Rehber varlığın ya da zihninin bir oyunu olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 anlamiyorum neden herkes hemen bir varliga bilmem neye yorumlamaya calisiyor? Gayette izledigi bir film yada bilinc altina yerlesmis birsey olabilir bunu yapan ki buyuk ihtimalle oyle birseydir.Hatta gordugu ruya okadar gercekcidirki kendisine oyle gelmistir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 İhtimaller üzerine konuşuyoruz. Kimse direk bir varlık falan demedi ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 bilinçaltı oyunudur diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 bir varlık olduğunu iddia etmedim sadece daha önce çok gerçekçi halüsinasyonlar gördüğüm oldu ama sesi zihnimde canlandırmak konusunda her zaman zorluk çekerim bu sebeple varlık olabilme ihtimalini düşündüm ve sizinle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 daha once cok gercekci halusinasyonlar gorduysen tavsiyem sana psikologa falan basvurmandir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 birkaç kez psikiyatriste de psikoloğa da gittim bir şeyim olmadığını söylediler her seferinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 cok gercekci halusinasyon gormen icin ya sizofren olmasi gerek bir insanin yada biseyler kullanmasi gerek legal olmayan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 şizofren değilim bir madde de kullanmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Hayal gücü çok gelişimiş insanlar var. Gerçek ile hayali ayırt edemeyecek duruma geliyorlar. Ama şizofren değiller. Birkaç gün hava değişikliği bu tür insanlara iyi geliyor. Çok sıkıntıdan meydana geliyor.Sıkıldıkları zaman kendilerini iç dünyalarına kapatıyorlar. Bu sorunda burda başlıyor. Çok zekilikten de kaynaklanıyor... Sen kafana bişey takma sadece hava değişikliği yap tavsiyem. Direk varlık falan diye düşünme. Yada başka bişey. Hayal -GÜÇ ünden kaynaklanan problem olabilir.. Sadece bu gücü yönlendirmeyi öğrenmen lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2012 Buna benzer bir olayda ben yaşadım. Kalın bir erkek sesi duydum benimle konuşan. Zihnimdeydi o ses böyle titreşimli bi şekilde geliyordu. İşin garip tarafı daha önce öyle bi ses duymadığım için etkisinde kalacağım bir şey değil. Zihnim yoktan var etmedi ya. Benden izin istedi bende ona vermedim. O günden sonra görüşmüyoruz. Küstü sanırım Şaka bi yana bende tekrar duymak istedim ama başaramadım. Aslında biraz da korkuyorum hazır değilim o sesi tekrar duymaya belki de ondandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.