Jump to content

Melek Kartları

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

fiyatı biraz pahalı ama sorularınıza aldığınız olumlu cevaplar belki pozitif enerjinizi korur :) kötü anlamlı kart yok içinde. soru sorun kartı çekin. ya da geçmiş şimdi gelecek kartları çekin bu kadar basit. tarot gibi değil, çektiğiniz kartın üzerinde anlamı direk cümle cümle yazıyor. daha detay için kitapçığa bakıyorsunuz.

http://images.gittigidiyor.com/4621/Melek-Kartlari-Meleklerle-Yasamak__46211284_0.jpg

Rehber Kitapçık ile Birlikte

Beki İkala Erikli

Goa Basım Yayın / Hobi Dizisi

Fiyatı : 33,00 TL

Meleklerinizden cevap almanın en kolay yolu! Meleklerle Yaşamak - Melek Kartları;Meleklerinizin rehberliğini almak,

Işığın, sevginin yolunda ilerlemek,

Doğru yolda olduğunuzu bilmek,

Ya da sadece yüreğinizdeki sorulara cevap bulmak için elinizde... Meleklerle ilgili hiçbir şey bilmeseniz de, bu kartlar size aradığınız rehberliği ve meleklerin eşsiz enerjisini getirmek için varlar. Üstelik 96 sayfalık rehber kitapçık, melek kartlarıyla daha kolay çalışmanızı sağlayacak. Işık olsun! (Tanıtım Bülteninden)

Yanıtlama zamanı:

walla keşke benim annemde yanımda olsa ve izin vermese. aldığım mistik, parapsikolojik, kişisel gelişim vs. kitaplarının haddi hesabı yok. maaşı kitaba veriyorum :D

bu kartlarda tarot sevmeyene, zor gelene vs. alternatif kartlar.

Yanıtlama zamanı:

ama bir an gözüme o kadar çekici geldiki hatta tarotta alıcaktım ama yine izin vermediler birde ben güya kitap almaya gitmiştim :D

Yanıtlama zamanı:

Her cafede bulabileceğiniz bir tikinin "Ben bu tarotu hiç beceremiyorum ama bu hoşuma gidiyor." diyeceği ve size o pis, bira kokan, kimin oturduğu belli olmayan masalarda açacağı bir deste.

Yanıtlama zamanı:

size başka birinin bu kartları kullanması çok saçma zaten. anlamı üstünde yazıyor. kişisel kullanımlı kartlar. tarot sevmeyen, korkan veya bakmayı beceremeyenlere alternatif kartlar bunlar.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...