SihirliEnerji Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2012 fiyatı biraz pahalı ama sorularınıza aldığınız olumlu cevaplar belki pozitif enerjinizi korur kötü anlamlı kart yok içinde. soru sorun kartı çekin. ya da geçmiş şimdi gelecek kartları çekin bu kadar basit. tarot gibi değil, çektiğiniz kartın üzerinde anlamı direk cümle cümle yazıyor. daha detay için kitapçığa bakıyorsunuz. http://images.gittigidiyor.com/4621/Melek-Kartlari-Meleklerle-Yasamak__46211284_0.jpg Rehber Kitapçık ile Birlikte Beki İkala Erikli Goa Basım Yayın / Hobi Dizisi Fiyatı : 33,00 TL Meleklerinizden cevap almanın en kolay yolu! Meleklerle Yaşamak - Melek Kartları;Meleklerinizin rehberliğini almak, Işığın, sevginin yolunda ilerlemek, Doğru yolda olduğunuzu bilmek, Ya da sadece yüreğinizdeki sorulara cevap bulmak için elinizde... Meleklerle ilgili hiçbir şey bilmeseniz de, bu kartlar size aradığınız rehberliği ve meleklerin eşsiz enerjisini getirmek için varlar. Üstelik 96 sayfalık rehber kitapçık, melek kartlarıyla daha kolay çalışmanızı sağlayacak. Işık olsun! (Tanıtım Bülteninden) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 evet bunu D&R görmüştüm gizlice açıp bakmıştım ama annem almama izin vermemişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 walla keşke benim annemde yanımda olsa ve izin vermese. aldığım mistik, parapsikolojik, kişisel gelişim vs. kitaplarının haddi hesabı yok. maaşı kitaba veriyorum bu kartlarda tarot sevmeyene, zor gelene vs. alternatif kartlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 ama bir an gözüme o kadar çekici geldiki hatta tarotta alıcaktım ama yine izin vermediler birde ben güya kitap almaya gitmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Her cafede bulabileceğiniz bir tikinin "Ben bu tarotu hiç beceremiyorum ama bu hoşuma gidiyor." diyeceği ve size o pis, bira kokan, kimin oturduğu belli olmayan masalarda açacağı bir deste. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 size başka birinin bu kartları kullanması çok saçma zaten. anlamı üstünde yazıyor. kişisel kullanımlı kartlar. tarot sevmeyen, korkan veya bakmayı beceremeyenlere alternatif kartlar bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.