berkan04 Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2006 (düzenlendi) dikkatlice izleyin hayaleti görüceksiniz Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 ya bende sesi açmış gözülerim ekranda bu vaziyette bekliyorum. kötü yakalandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 25 08 2006, 19:55 ) 5373[/snapback] ya bende sesi açmış gözülerim ekranda bu vaziyette bekliyorum. kötü yakalandım [/b] aynı şey bana da oldu zaten rasgele buldum bende aynı senin gibi hayalet çıkıcak diye beklerken ne çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2006 ehehehe daha once ıslemıstım ben bunu o zaman da sıcramamıstım vallaa ne yalan soylıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.