melkor Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 27, 2012 dün akşam 22.45sıralarında gökte mavi renkte cisimler görülmüştür henüz ne olduğu belli değil ama sürekli yer değiştiriyorlardı ve çok hızlıydılar kendi etrafınlarında dönüyordu ne olduğu hakkında bilgi sahibi olan varmı ? istila mı ? geliyorlar mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ne istilası ne gelmesi ya Allah aşkına yapmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zirzopp Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Gerçekten güldüm ne istilası ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ben Alsancakta oturuyorum burayı aldılar yayılıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 herhangi bir görsel yok mu fotoğraf çeken veya video ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 disko ışıklarıdır onlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lorkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 /arkadaşlar ne yapıyorsunuz ya inanmayabilrsiniz ya söledikleri doğru ise melkor senin tarifinde bişiler geçen sene ben askerdeyken izmir yakınlarında görmüştüm ama mavi reng falan değildi sarıydı o zaman gemi ile yolculuk ediyorduk marmaris açıklarına gece 3 gibi falandı ufalıp büyüyor sağa sola gidip geliyordu istila gibi bişe oldugunu düşünmüyorum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 http://www.gnoxis.com/iranin-ucan-dairesi-42598.html bu tip birşeyde olabilir deneme uçuşu yapan yada dediğin gibi ufodur keşke görüntü olsaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 UFO'ya inanıyorum da uzaylıya inanmıyorum. Kusura bakmayın da herşey gayet açık zamanında nasıl Adolf Hitler gizli savaş aleti olarak bunu yaptıysa şimdi gelişmişleri yapılacak. amerika yapar saldırtır. Sonra da gelir kurtarır. Aaa yaşasın amerika. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2012 Ben ufo . İstila etmiş bulunmaktayım -,- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 ufo diye birşey yok bence ama sizi bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 ne ufosu ya konserlerede şu havaya pervane gibi atılan küçük ışıklardandır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.