ArpiA Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2012 (düzenlendi) http://nevbahar.samanyoluhaber.com/wp-content/uploads/visne-suyu6.jpg Rochester Üniversitesi’nin araştırmasına göre sabah akşam bir bardak vişne suyu içmek 17 dakika daha fazla uyumayı sağlıyor. Ayrıca uykunun aralıksız geçmesine yardımcı oluyor. Araştırmayı yürüten Uzmanlar vişnede yüksek miktarda bulunan melatonin hormonununun uyku döngüsünü düzenlediğini söyledi. ayrıca Vişne suyunun içeriğinde bulunan ve kırmızı rengi veren antiyosinin‘in vişneye antioksidan görevi yapıyor. İnsanlarda kalp ve damar hastalıklarının azalmasında antiyosinin yardımcı bir rol alıyor. Aynı zamanda vişne suyunun ağrı kesici ilaç yerine kullanılabileceği de belirtildi.. Haziran 21, 2015 ArpiA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bu araştırmaya küfür ederek cevap vermek isterdim ancak site kuralları işte... Günde 35 bardak vişne suyu içen biri olarak gecenin bi körü anca uyuyabiliyorum. Kuyruklu yalan bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 hazır vişne suyu içiyorsun ondandır. O meyve sularının içine vişne koyduklarından bile emin değilim. Akşam gerçek vişneden deneriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 bunu bilmiyordum deniycem karışık olanından içiyordum ben paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 aynı zamanda kanımıza rengimizi verir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Bu Fişne Suyu Bi Harika Dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Uykusuzluk çekenler için günde iki tane kivi tüketmelerini öneririm içinde doğal melatonin var . İki haftada toparlarsınız . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Sabah 8'de, 5 derece de uyandığımda değil 17 dakika 2 saat daha fazladan uyuyabilirim. Hem de vişne suyu içmeden. Gece yatmadan önce içmenizi de önermem diyabete davet olur. Zaten doğal da olsa meyve suları yerine kendisini tüketmek daha faydalıdır. Neyse daha fazla kafa açmayayım, zaten vişne mevsimi de geçmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Şu videolar da denenebilir kulaklık ile. GentleWhispering - YouTube Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Bu da dinlenilebilir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 kızılcık şerbeti-eski hikaye; ya da reçete; o da melatoninli olmalı; melatonin ilaç-hap olarak(ta) bulunabiliyor-temin ediliebiliyor; uyku ilaci gibi uyku getiren bi şey olduğu düşünülmemeli çünkü bende kullandım değil sanki; ama belki kalite ya da uyku kalitesi belki rüya kaltiesi; ilgili bi haber-arama; Melatonin İlaçları Kızılcıktan Yapılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2014 Ah ah eskiden visne diye bir meyve vardı. Hakkaten yaa meyve diye bir sey vardı eskiden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2015 Şu an bu başlığa rastlamamla birlikte dolapta ne kadar vişne varsa yemeye başladım. Bu gece uyuyup uyuyamadığımı test edip haberin doğruluk payını bildireceğim sizlere. Beklemede kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Şu an bu başlığa rastlamamla birlikte dolapta ne kadar vişne varsa yemeye başladım. Bu gece uyuyup uyuyamadığımı test edip haberin doğruluk payını bildireceğim sizlere. Beklemede kalın. Uykuya dalış saatim; 01:30 ilk uyanış saatim: 03 suları ikinci uyanış saatim: 07 civarı ve son uyanış saatim; 08:30 Sonuç mu? Meyvesuyu şeklinde içmeyi bırak direk bir kilo vişneyi kusana kadar yedim. Uyku yine yok yine yok. Başlığın kilitlenmesini talep ediyorum halkın sağlığıyla oynamayın adsdafahada (Uyuyamadı.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2015 Uykuya dalış saatim; 01:30 ilk uyanış saatim: 03 suları ikinci uyanış saatim: 07 civarı ve son uyanış saatim; 08:30 Sonuç mu? Meyvesuyu şeklinde içmeyi bırak direk bir kilo vişneyi kusana kadar yedim. Uyku yine yok yine yok. Başlığın kilitlenmesini talep ediyorum halkın sağlığıyla oynamayın adsdafahada (Uyuyamadı.) içeriğindeki etken madde uykuyu getiren. melatonin için bolca karanlıkta kal vücut kendi üretecektir. düzensiz bir durum olduğundan dengeye getirebilmen lazım uzun vadede dışarıdan takviyeyle de etki gösterir diye düşünüyorum ayrıca bkz. Melatonin - Doktorsitesi.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.