spatha11 Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 merhaba arkadaşlar şmdi size sivilce ve sivilce izlerini geçirmek için bildiğim yöntemleri anlatıcam 1-)Kükürtlü sabunla suratınızı yıkayın,kükürtlü sabun suratınızdaki sivilceleri kurutur! normal sabunla yıkarsanız suratınız daha çabuk yağlanabilir 2-)sivilcelerinizle oynamayı bırakın çünkü elinizi sivilcenize sürdüğünüzde ,elinizdeki mikroplar yüzünüze geçicek ve onun etrafında daha da çok sivilceler çıkaracaktır 3-)bi yoğurdun içine 1-2 damla Limon damlatın ve yüzünüze sürün 20-25 dk. bekleyin ve suratınızı yıkayın 21 Gün boyunca bunu uygulayın 4-)bol bol Su için 5-)abur cuburdan yağlı yiyceklerdn (cips,cikolata vs.] bi süre uzak durun eğer bırakamam,diyorsanız! fazla tüketmeyin çünkü bu ürünler sivilce yapan baş unsurlardır 6-)deep clean die bi Sıvı sabun var yüzünüzü bunlada yıkayabilirsiniz buda sivilceleri baya bi kurutuyo 7-)suratınızı gül suyuyla silin 8-)stResten uzak durun çünkü streste sivilcelere neden olabilir evet arkadaşlar bunların içinden istediğniz yöntemleri uygulayabilirsiniz! ama suratınıza fazla yüklenmeyin bu yöntemlerin hepsini bi Günde suratınıza uygulamayın derim ben,çünkü tahriş falan olabilir http://www.diyadinnet.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Çiş sürün çiş. Çok iyi geliyormuş öyle duyduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 teşekkür ederiizz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Ahahahhaa Leee manyaksın yaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 lee nin dediği doğrudur arkadaşlar insan idrarında adını unuttuğum maddeden yüksek miktarda bulunmakta deniz anası sokmasına karşıda kullanılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 4-)bol bol Su için 4.cüyü yapardım eskiden hiçde patlatmamıştım sorunda olmamıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 5-)abur cuburdan yağlı yiyceklerdn (cips,cikolata vs.] bi süre uzak durun Başka bir şeye gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Sivilce sorunum yok. ama malesef sesim cok kötü onunda bi çözümü var mıdır acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Sivilce sorunum yok. ama malesef sesim cok kötü onunda bi çözümü var mıdır acaba ben seni birkaç gün sonra ameliyat edicem şaka bir yana , legolas ince sesli olmak kötü bir şey değildir aksine iyi bir şeydir onu kullanabilirsen sana çok faydası olucağını sana temin ederim. hem hobi olarak müziği seçersen bunda da lehine yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 İdrarın steril olması gerekiyor bu işlemleri yapmak için. Yani her önüne gelen idrarı böyle kullanamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SherlockHolmes Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 bebek kakası asitli olduğu için iyi geliyomuş asit seviyesi orantılıymış hadi hep beraber yüzümüze kaka sürelimm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 iğren çözümler bulmaya başladık :S e Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Böğğğ kaka mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 bebek kakası asitli olduğu için iyi geliyomuş asit seviyesi orantılıymış hadi hep beraber yüzümüze kaka sürelimm bebek kakasıda biraz atmasyon olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Bebeklerin göbek bağı oluyor ya, plesenta mı ne. İşte o da cilde iyi geliyormuş. Bilimum iğrenç şeyler cilde iyi geliyor Bu arada idrar kıllar azalsın diye de bacağa felan sürülüyormuş. Bir yerde okumuştum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Sivilcenin üstüne diş macunu sürmekte sivilceyi kurutucu özellik gösterir. Bir de sivilce çıkmadan önce çıkacağını hissettiğiniz zaman üstüne buz koyarsanız çıkmasını önlüyormuş. Tabi cildi günlük olarak cilt tipine uygun bişeyle temizlemek gerekiyor. Neutrogena Pembe Greyfurt serisininde etkili olduğunu duymuştum.sabunu ve maskesi düzenli kullanımda sonuç veriyormuş. Birde yüzünüzü sabunla yıkmayın gözenekleri tıkıyormuş onun yerine yüz temizleme jellerini kullanın.sabun kullanıcaksanız bile sonrasında cilt tipine uygun bir tonik uygulayın.çünkü sabun gibi şeylerle bozulan cildin asit baz dengesini tonik sağlayarak olması gerekene ayarlıyor. Sivilce lekelerine gelirsek bu yöntemlerle lekelerden kurtulmak o kadar kolay değil.cildin onarılması gerekiyor.bunun için cilt yenileyen kremler falan var.ben bir dönem acnelyse kullanmıştım sorunlu bölgeye sürüyosun 2 gün içinde ordaki deri soyulmaya başlıyor yenileniyor. Bir de volkanik kil maskesi sivilce lekelerine ve türevi şeylere iyi geliyormuş.. bunlara takviye olarak evde kendinizin doğal olarak yapacağı peeling yöntemleride sonuç verebilir. 1-yoğurt,limon,tuz bunları karıştırıp yüzünüze sürün iyice masaj yapın cildinize 15dk bekleyip yıkayın. 2-aspirin,limon karışımını yüzünüzü sürün iyice ovalayın 15dk bekleyip yıkayın. 3-domates rendesi toz şeker uygun miktarda karıştırıp masaj yaparak cildinize sürün 15 dk bekelyin yıkayın.bu maskenin cilt beyazlatıcı etkiside var. 4-kahve telvesi limon karışımını iyice ovalayarak sürün ve 15 dk bekleyip yıkayın. 5-salatalık rendesi yoğurt karıştırıp cildinize sürün biraz bekletip yıkayın son olarak eğer cildiniz çok yağlıysa önce cildinizi yüz temizleme jeliyle yıkayın sonra kükürtlü sabun sürün iyice köpürtün ve köpüklü olarak yüzünüzde bekletin. sonra onu yıkayıp portakal sabunu sürün iyice köpürtün ve onuda bekletin. sonra yıkayın ve cildinize önce piyasadaki cilt maskelerinden biirni yapın sonra ev yapımı olan peelinglerden birini yapın ve cildiniz hazır.. Hepsini olmasa bile bazılarını deneseniz eminim çok işe yarayacaktır.Bir çoğu denedim faydasını gördüm öneririmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 marul suyunu pamukla sivilceler üzerine kompres yapılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
denoth Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 1 soda ve 1 limon karıştırıp buz kaplarına koyup donduruyorum. sabah aksam kullanıyorum hem suratım geriliyor hem sivilceleri kurutuyor, hemde siyah noktaları azaltıyor tavsiye ederim ayrıca bir çay bardağına çeyreğine yakın sirkeyi koyup suyla karıştırıp suratınızı sabah akşam bu karışımla temizlediğinizde de sivilceler kuruyor ve ciltteki mikropları öldürüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 spatha çok saol u arada iboştan güzel çözümler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Patlat gitsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 bebek kakasıda biraz atmasyon olmuş Hatta yazın sürün ve bekletin.O yüzünüzde erimeye başlayınca da yıkayın.Hafif nemli bırakın cildiniz emsin. Tabi ben bu yöntemi kullanmıyorum.Dove'un salatalık özlü sabununu kullanıyorum.Gayet memnunum.Parlak,yumuşak ve pürüssüz oluyor.Sivilceler de gidiyor.Ama cildiniz kuruysa iyi gelmeyebilir.Kuru ciltte de pek sivilceye rastlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.