nova Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 1. rüya:rüyamda bi tane kedi vardı bana ait rengi turuncu,beyaz,siyah tı dişi kedi idi sonra bu kedi bir gün öldü (rüyamda ay hafta geçti birden) ama kediyi kara büyü tarzı tekrar dirilttim bu sefer kocaman kedi ,yavru bi kedi olmustu ama hafızası silinmişti bende onu tekrar hafızasını kazandırmaya çalışıyodum 2.rüya:şimdi e. isimli bi arkla genelde dolasırız epey uzak yerleri rüyamdada öyleydi biz giderken pet shop gibi bi yerden geçtik ama hayvanlar kafessizdi köpek yavrularından biri beni ısırdı sonra arkı ısırdı sonra köpeği fırtlattım ardından tekrar yürümeye başladık bu seferde sanayi mahallesi tarzı biyerde her taraf gece ve karanlıktı arkadaş birden kosup zombimsi bi kediye dönüşüp saldırmaya çalıştı ama tekmeledim ve uyandım şimdi bunlar nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 belkide yakında bir evcil hayvan sahbi olacaksındır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2012 belkide yakında bir evcil hayvan sahbi olacaksındır bu şartlarla imkansızzzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zalea Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 "Bilinçaltı rüyalarla kendini düzenler ve sıkışmış enerjileri ortaya çıkartarak kendisini rahatlatır." Hayvan beslemek istiyorsunuz ya da sevmek istiyorsunuz. Bence gördüğün rüyaların anlamı o. Başka anlam yüklemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 zombi kedi kulağa hos geliyor. Etrafındaki insanlara dikkat et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OpenYourEyes Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Güzel rüyaymış düşmanların olabilir dikkat et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 tuhaf bi rüya zinciriydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Rüya tabiri olarak degilde başka bi açıdan bakarsak şu Erk Hayvanı diye bi durum söz konusu genelde rüyada ve meditasyonlarda gözükür forumda var Erk hayvanın kedi olabilir dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Rüya tabiri olarak degilde başka bi açıdan bakarsak şu Erk Hayvanı diye bi durum söz konusu genelde rüyada ve meditasyonlarda gözükür forumda var Erk hayvanın kedi olabilir dostum ben hep rengeyiği boynuzlu bir boğa yada armadillo köpek balıgı karması bişi olcanı düşünmüştüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 düşündüklerimiz hep çıkmayabiliyo ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.