Lee Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2012 Yemek yapmayı bu adamdan öğrenelim [video=youtube;S5qUMK-TzOg] [video=youtube;zcG-m0MNoZw] =1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Hahahah yumurtalar birz çiğmi kalmış acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 bende güzel bir şey çıkar diye saf saf baktım :Dama yumurtalarla bir sorunu var bütün videolarında yumurtaları paramparça ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 3.videodan ümitliydim onda komik çıktı her iş yumurtayı koydukdan sonra başlıyor vitamini kabuğunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ahah evet yumurtadan sonra çıldırıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ded Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ahah yine yumurta yine yumurta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 (düzenlendi) nimetlere yazık valla Eylül 3, 2012 aliipek tarafından düzenlendi video düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 (düzenlendi) Mutfaktaki bana, ne kadar da benziyor... Eylül 4, 2012 Thyke00 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Adam normalde yumurta konulmayacak şeylere de yumurta koyuyor fark ettiniz değil mi Mutfaktaki bana ne kadar da benziyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 evet sütlü çaya bile koymuştu adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Öff bu adama sinir oluyorum içine ediyor her şeyin. Karpuz koyuşu çok kötüydü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 ahahahahahahah :D :D acayip komik ve sempatik her şeyin sonunda yumurtayla vurmasına bayıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DyingSpirit Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Ne guldum ya :D En cok fransız tostu sevdim, onu bi denemek lazım Paylasım icin tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 adamın diğer videolarıda iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Öff bu adama sinir oluyorum içine ediyor her şeyin. Karpuz koyuşu çok kötüydü. Hangisi bu mu Çağdışı :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CruWiT Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SherlockHolmes Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 ziyankar herif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 yazik la tti :rofl: Türkiyede olsa gunahtir nimetle şaka olmaz denirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 adam pratik tek eliyle yapıyor yumurtada protein versin diye sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 ReaLPiLLS video açılmıyor youtubedan share linkini koy bence o zaman veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 ReaLPiLLS video açılmıyor youtubedan share linkini koy bence o zaman veriyor Tamam düzelttim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Tamam düzelttim. güzelmiş bunu izlememiştim hep banyoda yapıyor adam bu işi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Nöbetçi öğrencilerin sınıf temizliği gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.