Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2012 Muğla, Milas, Bodrum civarında kamp yapmayı düşünüyorum. 1-2 arkadaşım daha bana katılacak muhtemelen. Değirmendere veya geyik kanyonunun sonunda göletler ve şelale kısmında konaklayabiliriz. Hepimizin çadırları 4'er kişilik ama tabi kendi çadırlarınız varsa getirebilirsiniz. Eğer böyle bir organizasyona katılmak isteyenler varsa yazarsa başlık altına tarih vs kararlaştırabiliriz. Kamp yapmışken Lagina (Tanrıça Hekate Tapınağı) antik pagan köyüne veya diğer antik şehirlerin kazı alanlarını da ziyaret edebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 O civarda yaşasaydım, seve seve katılırdım . Güzel bir tatil/macera olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2012 keşke geçen sene olsaydı muğladaydı evimiz :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.